Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Zadovoljni i sretni zaposlenici ključ su uspjeha tvrtke
Objavljeno: 23.05.2019. 11:24  
Turistička tvrtka Aminess gradi prvi hotel za zaposlenike
Turistička tvrtka Aminess gradi prvi hotel za zaposlenike

Turistička tvrtka Aminess započela je izgradnjou hotela za svoje zaposlenike u Novigradu. Hotel sa svim preduvjetima za sudjelovanje na komercijalnom tržištu bit će spreman za sezonu 2020. godine. 

Novi hotel u Novigradu, koji se proteže na 2.500 četvornih metara, nalazi se na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parkiralište i prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom, francuskim balkonom ili terasom, suvremenim namještajem, TV prijemnikom, te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

„Zadovoljni i sretni zaposlenici ključ su uspjeha tvrtke. Stoga smo, uz dobrobiti koje nudimo, odlučili izgraditi hotel za zaposlenike u kojem će se osjećati ugodno. Time ćemo svim zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva ponuditi još kvalitetniji smještaj s brojnim pogodnostima", izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa.

Aminess stalno ulaže u poboljšanje uvjeta rada svih svojih zaposlenika koji ističu Aminess kao idealno mjesto za rad, učenje i napredak. To dokazuje i certifikat Poslodavac Partner koji je Aminess primio treću godinu zaredom. Uz to, Aminess ima jednu od najvišu osnovicu za obračun plaće u turizmu i mogućnost mjesečnog neto dodatka kojim se zaposlenike dodatno nagrađuju sukladno kvaliteti rada i ophođenju prema gostima. 


  isprintaj članak