U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Unatoč neizvjesnoj turističkoj sezoni
Objavljeno: 29.06.2020. 22:13  
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira

U središtu Baške otvorena je trgovina suvenira među kojima većina nastaje svega nekoliko ulica dalje tijekom mirnih jesenskih i zimskih otočkih mjeseci. Izrađuje ih se ručno, a njihovo stvaranje nadahnjuju mirisi i boje otoka Krka.

Tako osnovu ponude trgovine Kiki Handmade Souvenirs čine šareni mirisni sapuni najraznovrsnijih oblika te vrećice, jastučići i lutkice punjene lavandom.

„Obrt vodimo od 2005. godine i želimo turistima i sumještanima ponuditi privlačan, koristan i hrvatski proizvod. U izradi sapuna koristimo kvalitetnu glicerinsku osnovu i eterična i mirisna ulja poput lavande, ružmarina i grožđa. Do ove smo godine proizvode prodavali na štandu, no proširenjem ponude uvidjeli smo da nam treba bolji prodajni prostor”, kazala je vlasnica obrta Suzana Tomašić.

Uz vlastitu proizvodnju u trgovini prodaju još neke proizvode hrvatskih proizvođača kao što su prirodna kozmetika, domaće rakije, likeri, marmelade, čajevi i ljuti umaci.

  isprintaj članak