Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Izraženo zadovoljsvto dosadašnjim turističkim rezultatima
Objavljeno: 07.08.2019. 19:16  
U Kastvu održana Koordinacija direktora turističkih zajednica s područja Primorsko-goranske županije
U Kastvu održana Koordinacija direktora turističkih zajednica s područja Primorsko-goranske županije

Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera, danas je u Kastvu okupila direktore turističkih zajednica i ureda s područja Primorsko-goranske županije. Uz osvrt na turističke aktualnosti i razgovor o ostvarenju ljetnih priredbi koje se održavaju kako je previđeno i posjećene su, bilo je riječi i o turističkim rezultatima po odredištima.

Na susretu su izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima koji su većinom na razini ili nešto slabiji od prošlogodišnjih, a kada se usporede s predhodnih nekoliko godina, Kvarner ostaje kao odredište koje goste, prije svega, privlači kvalitetom turističke ponude i turističkog smještaja. 

Jedna od tema susreta bile su i boravišne pristojbe koje su ostale na razini prošlogodišnjih. No, dogovor je da će se za ubuduće razmotriti mogućnost izmjene, ovisno o projektima koje se predlaže za plaćanje iz prikupljene boravišne pristojbe.

  isprintaj članak