Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
U Mađarskoj nema rizičnih područja s ograničenjima kretanja
Objavljeno: 25.06.2020. 08:35  
U Mađarsku bez ograničenja
U Mađarsku bez ograničenja

Sinagoga u Budimpešti (snimio: Željko Marušić) 

 

Građanima Europske unije, Švicarske, Norveške i Islanda dopušteno je bez ograničenja ući u Mađarsku, a mađarski građani koji se vraćaju iz zemalja EU-a ili Europskog gospodarskog prostora ne moraju ulaziti u karantenu nakon prelaska mađarske granice. 

 

Ograničenje za građane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske

Građani Ujedinjenog Kraljevstva mogu u Mađarsku ući samo s posebnim dopuštenjem, a obvezni su ući u dvodtjednu karantenu, dok je mađarskim građanima koji se vraćaju iz Ujedinjene Kraljevine dopušteno je ući u Mađarsku bez ikakvih ograničenja.

 

Preporuke za Ponašanje u Mađarskoj

U mađarskim trgovinama, na tržnicama i u trgovačkim centrima te u javnom prijevozu i taksijima mora se nositi zaštitnu masku ili zaštititi lice zamjenom za masku. Preporuča se svugdje održavati razmak od 1,5 metara, posebno u trgovinama. Poslodavci su dužni provesti mjere kojima se osigurava održavanje razmaka među ljudima.

  isprintaj članak