Pakiranje stvari za piknik u kovčeg ili naprtnjaču
Ukoliko niste pripremljeni, dragocjena prilika za odličan piknik može biti propuštena! ...
Argentina dopušta odabir spola "x" u osobnim dokumentima
Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo (ICAO) već prepoznaje osobne dokumente s rodom x, koji uključuju ljude koji se identificiraju izvan tradiciona ...
Pogledajte kako odmara zgodni Fran
Fran FM posljednjih mjeseci stalno puni medije. Njegove pjesme „Influencerica“ i „Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog glazbenog programa, no prij ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
U Mađarskoj nema rizičnih područja s ograničenjima kretanja
Objavljeno: 25.06.2020. 08:35  
U Mađarsku bez ograničenja
U Mađarsku bez ograničenja

Sinagoga u Budimpešti (snimio: Željko Marušić) 

 

Građanima Europske unije, Švicarske, Norveške i Islanda dopušteno je bez ograničenja ući u Mađarsku, a mađarski građani koji se vraćaju iz zemalja EU-a ili Europskog gospodarskog prostora ne moraju ulaziti u karantenu nakon prelaska mađarske granice. 

 

Ograničenje za građane Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske

Građani Ujedinjenog Kraljevstva mogu u Mađarsku ući samo s posebnim dopuštenjem, a obvezni su ući u dvodtjednu karantenu, dok je mađarskim građanima koji se vraćaju iz Ujedinjene Kraljevine dopušteno je ući u Mađarsku bez ikakvih ograničenja.

 

Preporuke za Ponašanje u Mađarskoj

U mađarskim trgovinama, na tržnicama i u trgovačkim centrima te u javnom prijevozu i taksijima mora se nositi zaštitnu masku ili zaštititi lice zamjenom za masku. Preporuča se svugdje održavati razmak od 1,5 metara, posebno u trgovinama. Poslodavci su dužni provesti mjere kojima se osigurava održavanje razmaka među ljudima.

  isprintaj članak