Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju
Objavljeno: 08.02.2020. 18:51  
U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju
U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju

Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, otvorila je prvi HoReCa centar na otocima Cresu i Lošinju. Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju, a značajan je za proizvođače, dobavljače i kupce koji se bave turističkom i ugostiteljskom djelatnošću. Posebna pažnja pridaje se ponudi za privatne iznajmljivače, a na raspolaganju im je preko četiri tisuće proizvoda.

 „Otvorenje prvog HoReCa centra na cresko-lošinjskom otočju od velikog je značaja za nas, ali i za one koji se bave bilo kojim oblikom turizma i ugostiteljstva, jer im olakšava dostupnost proizvoda koju su do sada u velikoj mjeri morali tražiti na kopnu. Kupci se odmah mogu uvjeriti u kvalitetu naše ponude koja se sastoji od više od četiri tisuće proizvoda namijenjenih ugostiteljstvu. U Jadranka trgovini ponosimo se ovim pothvatom te se nadamo uspješnoj suradnji sa svim zainteresiranim kupcima", izjavio je Milutin Džebić, direktor Jadranka trgovina.

  isprintaj članak