Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Osigurati stabilnost turističkog sektora u ovom razdoblju
Objavljeno: 24.07.2020. 18:52  
U Ministarstvu turizma i sporta obavljena primopredaja dužnosti
U Ministarstvu turizma i sporta obavljena primopredaja dužnosti<br>

Danas je obavljena primopredaja dužnosti između nove ministrice Nikoline Brnjac i dosadašnjeg ministar turizma Garija Cappellija.

Tom prilikom ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac zahvalila se na radu dosadašnjem ministru turizma Gariju Cappelliju te naglasila važnost turizma i sporta za hrvatsko gospodarstvo te prepoznatljivost Hrvatske u svijetu: „Turizam je izuzetno važan za Hrvatsku, oduvijek je bio pokretač gospodarstva i sigurna sam kako će to biti i u budućnosti. Moj prvi cilj je osigurati stabilnost turističkog sektora u ovom razdoblju. Turizam treba što bolje smjestiti u budućoj financijskoj perspektivi EU fondova kako bi i dalje bio perjanica hrvatskog gospodarstva".

„Hrvatski turizam siguran je u rukama nove ministrice Nikoline Brnjac, a sada kada je još dodatno pojačan i sportom, vjerujem da Hrvatsku možemo još kvalitetnije i prepoznatljivije predstavljati u svijetu. U ovom razdoblju pandemije covida-19, Vlada RH na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem stvorila je preduvjete zahvaljujući kojima turizam i u ovom trenutku ostvaruje značajne rezultate, a ne sumnjam da će izuzetne rezultate nastaviti ostvarivati u godinama ispred nas", istaknuo je dosadašnji ministar turizma Gari Cappelli tijekom primopredaje dužnosti te naglasio kako će i dalje biti podrška hrvatskom turizmu kroz rad u Hrvatskom saboru. 

  isprintaj članak