Što možemo naučiti o starenju
Pas ima duži život od miša, a konj duži život od psa, a slon ima duži život od konja, ali nije uvijek tako. ...
Ricci Guarnaccio prebacuje odlazak u Australiju na rujan ili listopad
Ricci Guarnaccio, bivša zvijezda Geordie Shorea, otkrio je da je koronavirus sabotirao njegove planove za preseljenje u Australiju. ...
Pandemija prijeti glađu u zemljama koje se oslanjaju na uvoz
Pandemija koronavirusa prijeti da će dovesti do nestašice hrane stotinama milijuna ljudi, posebno u Africi, upozorili su jučer Ujedinjeni narodi. ...
Anketa


NALAZITE SE U
Najluđa noć na Strossmayerovom trgu u Zagrebu uz Svemirka i uspomenu na Dinu Dvornika
Objavljeno: 28.12.2019. 07:48  
U Novu na zagrebačkom Strossu
U Novu na zagrebačkom Strossu

Zadnjeg dana Fuliranja, u utorak, 31. prosinca, zagrijavanje počinje od podneva uz Iliju Rudmana i glazbu 70-ih i 80-ih te Pepija Jogardea, DJ’irat će sve do 23 sata, kad stiže Tribute to Dino Dvornik uz koje će se uploviti u Novu 2020 a nakon ponoći Svemirko će zabavljati posjetitelje svojim emo macho pop ritmovima od 0,30 a nakon njih DJ pult preuzima Pepi do glazbene završnice.

 

Ugostitelji svakodnevno pripremaju koktele, hladna i kuhana vina, nježne i ljute rakije vruće čokolade, čajevi s dodacima i bezalkoholne koktele. Dimne koktele, hit ovogodišnjeg Fuliranja na Strossu nudi Molecular bar a može se popiti i topli punč.

Svoj topli napitak posjetitelji mogu i sami ukrasiti odabranim začinima kod kućice Most Unusual Bazzar by Botanica. Nudi se i Grinch koji dovodi u veselo prednovogodišnje raspoloženje, ali i topli Hendricks od malo toplog vina, čaja, začina, bobičastog voća i naravno gina. SOI se ponosi svojim koktelima u limenci, a Gingle Bells s posebnim kuhanim ginom obogaćenim čudesnim začinima. Oni koji vole nešto kratko, a možda i slatko divne okuse će doživjet na Pastel by TasteAtlas uz njihov Bombardino, mali alkoholni shooter od jaja sa šlagom - hit na talijanskim skijalištia. Na središnjem točioniku posjetitelji mogu kušati posebna božićnu rakiju od jabuke i cimeta, badema, masline, smokve ili sa okusom oraha, borovnice, višnje ili viljamovku. (T. Radić)

  isprintaj članak