Aleja duhova u Indiji
Praćenje ovih svjetala može natjerati ljude da izgube orijentaciju i čak dovesti do utapanja ...
Šarene maske za lice dobivaju na popularnosti u Južnoj Koreji
Poznata glumica Kim Hye-soo objavila je na društvenim mrežama svoju fotografiju s maskom neonske boje. Fotografija je privukla velik broj klikova i lajkova. ...
Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Sportski dio natjecanja trajat će šest dana, te uključuje osam jedrenja i dva navigacijska jedrenja
Objavljeno: 31.05.2019. 15:38  
U Šibeniku počinje D-Marin ORC Svjetsko prvenstvo
U Šibeniku počinje D-Marin ORC Svjetsko prvenstvo

Zlatko Taritas, Burak Baykan, Marin Paić, Dino Karađole, Željko Burić, Božidar Duka, Denis Marinov i Luka Šangulin

 

Šibenik, D-Marin i Jedriličarski klub Val najavili su početak najvećeg sportskog događanja koje danas započinje u Šibeniku – D-Marin ORC Svjetsko prvenstvo. Tijekom šestodnevne međunarodne regate u lipnju, marina D-Marin Mandalina, Jedriličarski klub Val i Grad Šibenik bit će domaćini ovog događanja na kojem se očekuje sudjelovanje 113 jedrilica te više od 1.000 jedriličara iz cijeloga svijeta.

Regata započinje danas premjeravanjem jedrilica, dok će se službeno otvaranje regate održati u nedjelju 2. lipnja, na šibenskom trgu između katedrale sv. Jakova i Gradske vijećnice. Svi zainteresirani imat će priliku pogledati jedrilice izbliza jer će, osim u marini D-Marin Mandalina, biti vezane na šibenskoj rivi. Sportski dio natjecanja trajat će šest dana, te uključuje osam jedrenja i dva navigacijska jedrenja, a klasično će se jedriti i oko oznaka, dok će proglašenje pobjednika biti održano u marini D-Marin Mandalina, jer je D-Marin glavni sponzor cjelokupnog natjecanja.

 

  isprintaj članak