Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Subotnja špica na zagrebačkom Cvjetnom trgu uz ukusnu kavu, pisanje stihova i završno natjecanje barista
Objavljeno: 25.09.2019. 15:15  
U subotu, 29. rujna na zagrebačkom Cvjetnom trgu besplatna kava i natjecanje barista
U subotu, 29. rujna na zagrebačkom Cvjetnom trgu besplatna kava i natjecanje barista

Volite li u subotu prošetati gradom dođite na ukusnu kavicuu subotu, 28. rujna od 10 do 15 sati na Cvjetni trg. Sudjelujte u predstavljanju svjetske Julius Meinl kampanje Meet With A Poem koja potiče druženje i pisanje stihova, a održat će se 1. listopada, na Svjetski dan kave, u mnogim hrvatskim gradovima.

No, stih možete napisati i u subotu, zamijeniti ga za besplatnu kavu i provesti ugodno vrijeme u druženju s dragim osobama. Napisane stihove potrebno je ubaciti u označene kutije na Trgu Petra Preradovića, popularno nazvanog Cvjetni trg. Za svaki napisani stih tvrtka Julius Meinl poklanja četiri kune udruzi Veliko srce malom srcu, neprofitnoj humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i srčanim bolestima.

Osim pisanja stihova, bit će održano prestižno natjecanje Julius Meinl Barista Championship, na kojem će se natjecati osam najboljih hrvatskih barista iz Osijeka, Rijeke, Zagreba i Splita. Natjecanje započinje u 10 sati ujutro, a oko 15 sati saznat ćemo tko je sretnik/ca koji odlazi kao gledatelj na Svjetsko natjecanje barista u Australiju. 

  isprintaj članak