Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Savjeti za putovanja
Letenje zrakoplovom na velike udaljenosti ne mora biti noćna mora
Objavljeno: 21.11.2020. 21:50  
Udobno letjeti
Udobno letjeti

Letenje zrakoplovom na velike udaljenosti ne mora biti noćna mora prihvatite li ove savjete.


Isključite se

Da, primamljiva je ponuda filmova na dugim letovima, ali ne pruža opuštanje. Plavo svjetlo na ekranu sprečava stvaranje hormona spavanja melatonina i održava vas budnima. Popijte radije jednu (!) čašu vina i pročitajte knjigu ili časopis. Činite to kako treba!


Vremenske zone

Tijekom leta namjestite vrijeme na ručnom sat i mobitelu na vremensku zonu odredišta u koje putujete. To je zavaravanje mozga pomoću kojeg možete smanjiti tzv. jetlag.

 

Isključiti se

Uvijek postoji jedan idiot koji drži dignuti štitnik (prozorsku zavjesu) od sunca i niste uvijek sigurni od brbljanja djece, čak ni u prvom razredu zrakoplova.

Stoga, neovisno što će vas to čekati u zrakoplovu, spakirajte masku za oči za spavanje i slušalice. Kako biste lakše zaspali neće štetiti popiti neku tabletu za spavanje bez recepta s melatoninom!

  isprintaj članak