Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Uz ured u Južnoj Koreji Uniline je otvorio i urede u Kini i Indoneziji
Objavljeno: 17.10.2019. 13:18  
Uniline predstavio hrvatsku turističku ponudu vodećim putničkim agencijama iz Južne Koreje
Uniline predstavio hrvatsku turističku ponudu vodećim putničkim agencijama iz Južne Koreje

Desetak direktora i vlasnika vodećih turoperatora (organizatora putovanja) iz Južne Koreje, koji ujedno čine i najveći udio organiziranih putovanja za Hrvatsku, ovog su tjedna boravili u kod nas. Tim su im povodom predstavnici Unilinea, vodeće destinacijske menadžment tvrtke u Hrvatskoj i regiji, predstavili poslovne mogućnosti i raznovrsnu ponudu Hrvatske.

Korejsko tržište jedno je od najbrže rastućih turističkih tržišta odakle nam dolaze gosti što su u Unilineu prepoznali i 2017. godine u Seulu otvorili ured s ciljem što bolje suradnje i cjelovite podrške gostima s tog područja. Tijekom posjeta razgovaralo se o novim projektima i još boljoj promidžbi Hrvatske na korejskom tržištu.

Organizatori Fam tripa su Uniline i Turkish Airlines uz potporu Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i lokalnih turističkih zajednica, a korejske su predstavnike dočekali i pozdravili državni tajnik Frane Matušić i direktor sektora za strateške komunikacije HTZ-a, Nenad Gorjanović.  

Tijekom četverodnevnog boravka turistički predstavnici iz Koreje obišli su Zagreb, Opatiju, Rovinj Rastoke, Plitvička jezera, Zadar, Split, Dubrovnik, Cavtat i Konavle te istražili prirodne ljepote i bogatu kulturnu i gastronomsku ponudu Hrvatske. 

"Hrvatska je privlačna stanovnicima Koreje i drugih azijskih zemalja. U Unilineu stalno razvijamo nova tržišta i usluge pa smo tako prepoznali mogućnosti u Aziji i uz ured u Južnoj Koreji otvorili i urede u Kini i Indoneziji. Vjerujem da će rezultat posjeta kolega iz Koreje biti još bolja suradnja turističkih industrija Hrvatske i Koreje u korist obje zemlje ", istaknuo je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.

Uniline kao vodeća destinacijska menadžment tvrtka u jugoistočnj Europi, a uz glavno sjedište u Puli, ima poslovnice u Zagrebu i svim važnim turističkim gradovima u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Kini, Južnoj Koreji i Indoneziji, a u planu je skoro otvaranje ureda u Južnoj Americi i Indiji. 

  isprintaj članak