Novozelandski portal AJ Hackett je tražio da napravi dogovor s Vanuatuom oko prava na bungee jumping
Na otoku Pentecost, jednom od 83 otoka koji čine Vanuatu, stanovnici vezuju vinovu lozu oko gležnjeva prije negoli skoče s 10-metarske drvene platforme. ...
Bečki javni prijevoz postavio nevjerojatan rekord
Autobusi i ovaj put prednjače po prijeđenoj udaljenosti – protekle su godine prevalili čak 39,6 milijuna kilometara. Slijede ih tramvaji s 22,9 milijuna te vlak ...
Biti elegantan muškarac
Postoje stvari o kojima ne razmišljamo, ali su toliko bitne za dojam koji ostavljamo. ...
Anketa


Osigurano 300 besplatnih kostima za natjecatelje
Objavljeno: 16.12.2017. 07:53  
Utrka Djedova Božićnjaka (Mrazeva) u Rijeci, 23. prosinca
Utrka Djedova Božićnjaka (Mrazeva) u Rijeci, 23. prosinca

Utrka u Zagrebu

 

U Rijeci će se u subotu, 23. Prosinca održati velika Utrka Djedova Božićnjaka, koja vodi kroz Riječki tunel i donosi niz iznenađenja za sve uzraste!

Tako će oni najbrži, moći dobiti i besplatno odijelo Djeda Božićnjaka, jer su ovogodišnji organizatori, Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke i agencija Organizatori bez granica već osigurali 300 besplatnih kostima za natjecatelje. Svi koji se žele pridružiti utrci, dakako, mogu doći i u svojim kostimima ili odjenuti prigodne božićne kape, jer obavezno pravilo oblačenja za sve natjecatelje je božićnog stila, te je potrebno bar odjenuti kapicu Djeda Božićnjaka.

Iščekivana Utrka Djedova Božićnjaka započet će točno u podne kao sastavni je dio ovogodišnje manifestacije Adventa u Rijeci. Osnovni cilj utrke je, po uzoru na sve sliče utrke koje se tradicionalno održavaju diljem svijeta, poticanje zdravog načina života, odnosno važnosti pješačenja i trčanja. U ovoj utrci mogu sudjelovati svi uzrasti I nije uopće bitno tko će prvi doći na cilj. Važno je sudjelovati I u duhu zajedništva proći zadani put od nekih kilometar i pol. Uz profesionalne trkače, mogu se uključiti i svi oni koji se bave nekim oblikom rekreacije, pješačenjem, brzim hodanjem i sl.

Do sada je prije riječke utrke, Utrka Djedova Božićnjaka održana tri puta: prva 2014.godine u Zagrebu, te sljedeće dvije u Zadru. Prijave za utrku se zaprima do 20. prosinca a isto tako i rezervacije najbržih građana za 300 odijela – na e mail: silvije@organizatori.hr! Odijela se inače oblači na postojeću odjeću, naglašavaju organizatori.

  isprintaj članak