Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Međunarodno, inkluzivno i humanitarno događanje
Objavljeno: 03.09.2019. 10:00  
Utrka Run of heart 7. rujna u Jaškovu (Ozalj)
Utrka Run of heart 7. rujna u Jaškovu (Ozalj)
  • Utrka Run of heart 7. rujna u Jaškovu (Ozalj)
  • Utrka Run of heart 7. rujna u Jaškovu (Ozalj)

U okviru Jaškofesta 7. rujna 2019. bit ćeodržana treća utrka Run of Heart. 

I ove je godine događanje međunarodno, inkluzivno i humanitarno, na kojem je bitno sudjelovati sa srcem i osjetiti zajedništvo u različitosti. 

Uključiti se mogu svi - od onih najmanjih do najvećih, od onih kojima je nešto teže kretati se i uključivati u sportske aktivnosti, do onih kojima je trčanje ljubav i strast koju žele podijeliti. 

Među nizom pripremljenih dionica svatko može naći nešto za sebe: djeca, hodači, osobe u invalidskim kolicima i trkači kojima više odgovaraju nešto kraće (2 ili 5 km), ili dulje dionice (10,5 km). Sve sudionike očekuju završničke medalje i ručak, a najuspješnije šarolike nagrade. Za djecu su organizirane radionice od strane Gradske knjižnice ˝Ivan Goran Kovačić˝ te predstavljanje Taekwondo kluba Ozalj. 

  isprintaj članak