Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Suradnja s preko stotinu dobavljača iz Istre, Kvarnera kao i Slavonije i Dalmacije
Objavljeno: 04.09.2020. 09:54  
Valfresco Direkt od sada dostupan i na području Rijeke i Opatijske rivijere
Valfresco Direkt od sada dostupan i na području Rijeke i Opatijske rivijere<br>

Slika: Valamar

Valfresco Direkt, Valamarova online trgovina s dostavom od 14. rujna svoju uslugu širi na područje Rijeke i Opatijske rivijere. Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. 

Valamar je još početkom lipnja pokrenuo svoju uslugu online trgovine Valfresco Direkt za sve građane i turiste na području Istre, a krajem lipnja je postala dostupna i za goste u Valamarovim kampovima na otoku Krku. Od sada će tako proizvode iz Valfresco Direkta moći naručivati i građani Rijeke, Opatije, Ičića, Viškova, Dražica, Jurdana, Kastava, Kostrena, Kukuljanova, Lovrana, Martinšćica, Matulja te Mošćeničke Drage.

„ Kupnjom putem Valfresco Direkt online trgovine građani mogu biti sigurni da će na svoju kućnu adresu dobiti kvalitetne i domaće namirnice i jela pripremljena uz najviše ugostiteljske standarde te Valamar jamstvo kakvoće i sigurnosti. Također, kupnjom putem Valfresco Direkta kupci izravno podržavaju domaće proizvođače te dobivaju pristup namirnicama koje je teško pronaći u trgovačkim lancima” - izjavila je Karmela Višković, direktorica razvoja proizvoda u Valamaru i voditeljica projekta Valfresco Direkt.

U ponudi Valfresco Direkta nalazi se široki izbor svježih domaćih proizvoda i namirnica OPG-a iz Istre, polugotova i gotova jela po tradicionalnim recepturama, pripremljena u centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu. Valfresco Direkt se najkraće može opisati kao domaća kužina i lokalna špeža koju kupci mogu povoljno nabaviti iz udobnosti svojeg doma. Valamar surađuje s više od stotinu dobavljača s područja Istre, Kvarnera kao i Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske. 

  isprintaj članak