Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Stiže Djed Mraz s vilenjacima, glazbena zvijezda Mia Dimšić i uspješne poduzetnice iz cijele regije!
Objavljeno: 27.11.2018. 16:25  
Veliki adventski sajam „Božićna čarolija u Gackoj“ 15. i 16. prosinca u Otočcu
Veliki adventski sajam „Božićna čarolija u Gackoj“ 15. i 16. prosinca u Otočcu

Dvanaesti „Advent u Otočcu" počinje već 6. prosinca na dan svetog Nikole kada će biti održana suvremena predstava „Online sveti Nikola" uz prigodnu dodjelu darova najmlađima.

 

Isti dan rezerviran je za veliku međunarodnu konferenciju „Žene i točka" koja se ove godine u Otočcu održava po treći put u organizaciji Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Otočac. Vrsne poduzetnice iz Hrvatske, Slovenije, BiH te brojne poduzetnice s ličkog područja na jednom će mjestu udružiti svoja znanja i vještine sve u cilju unapređenja ženskog poslovanja i poticanja žena na korak u poduzetništvo. Tri bloka konferencije stavit će naglasak na predstavljanje nadahnutih ženskih priča i projekata, zdravlje kao ključ uspješnosti poduzetnica te važnost financiranja, poduke i umrežavanja na putu do uspjeha.

 

Kruna cjelodnevne manifestacije biti će "večer umrežavanja” uz predstavljanje knjige „Od zaposlenice do poduzetnice", a sva događanja su besplatna i otvorena za javnost.

 

U četvrtak 13. prosinca održat će se dječja radionica "Adventske ručice" kao uvod u veliki vikendski adventski sajam pod nazivom „Božićna čarolija u Gackoj". Sajam se održava 15. i 16. prosinca u velikom šatoru na glavnom gradskom trgu,a otvorenje je u subotu 15. prosinca u 11 sati uz nastup Klape Senjkinje. Pečeni kesteni, kuhano vino i božićni ugođaj koji bi ove godine mogao upotpuniti i najavljeni snijeg.

 

U subotu nas očekuje bogata sajamska ponuda tradicionalnih proizvoda i rukotvorina uz cjelodnevnu glazbenu pratnju Tamburaškog sastava Patrioti. Nastupiti će i KUD Lipa Sinac te mješovita pjevačka skupina FD Otočac s pjesmama o došašću. Sajam se nastavlja nedjelju uz nastup KUD-a Dangubice Kuterevo u 12 sati te popodnevnim nastupom mališana iz dječjeg vrtića Ciciban i dočekom Djeda Mraza i njegovih vilenjaka koji djeci donose slatke poklone. Biti će to pravi užitak za najmlađe ali i odrasle, koji će se s veselim Djedom moći i fotografirati za uspomenu.

 

Zatvaranje sajma obilježiti će veliki nastup mlade glazbene zvijezde Mie Dimšić prigodno nazvan „Život nije siv" koji počinje u 17 sati.

 

Od 14. - 29. prosinca traje malonogomentni turnir Mario Cvitković Maka, dok će se 20. prosinca održati Božićni turnir u haklu. U subotu 21. prosinca održat će se Božićni koncert Puhačkog orkestra DVD-a Otočac, a 29.12. Božićni turnir u kuglanju.

 

Sve završava zadnjim danom u godini kada će se u Otočcu biti organiziran dječji doček Nove godine u 12 sati te veliki večernji doček o kojima će se uskoro znati više. 

 

  isprintaj članak