Mehanokemijska sinteza peptida ključnih za pojavu života na Zemlji
S obzirom da je kondenzacija slobodnih aminokiselina termodinamički nepovoljan proces u vodenom mediju, velika je nepoznanica kako je došlo do pojave peptida pr ...
Najgostoljubivije europske države prema LGBTQ osobama
Ujedinjeno Kraljevstvo drži svjetski rekord po tome što u parlamentu ima najviše članova LGBTQ zajednice, a 45 izabranih LGBTQ zastupnika izabrano je tijekom iz ...
Prvi slijepi kineski planinar popeo se na Mount Everest
Gospodin Zhang Hong, 46, koji je izgubio vid u 21. godini, prošli je ponedjeljak dovršio 8.849 metara visok himalajski poduhvat. ...
Anketa


Krenuli aktivni vikendi u Zagrebačkoj županiji
Objavljeno: 10.06.2021. 07:18  
Vikend za zdravlje 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu
Vikend za zdravlje 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu

Naftalan

Isplati se ovu subotu i nedjelju otići na Vikend za zdravlje 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu budući da posjetitelje očekuju besplatno korištenje bazena i teretana, teniskih terena, škola plivanja, grupno vježbanje, biciklijada, joga vježbe, gong kupka, pa i aromaterapije.

Niz besplatnih aktivnosti usmjerenih na očuvanje zdravlja održat će se na Sportskom parku Zelenjak i na novim bazenima pored Specijalne bolnice Naftalan. Svakako uz bazene u jutarnjim satima provjerite u kakvom se stanju izmjerite šećer u krvi i provjerite tlak. 

Za one koji vode brigu o zdravlju na raspolaganju je i niz predavanja i radionica na temu aktivnog starenja, trčanja, istezanja, aromaterapije, ali i uvijek aktualne teme koje muče sve mame poput onih kako kuhati zdravo za djecu.

Vratite se u formu, pokrenite se i pripremite za odlazak na plažu. Najbolje za zdravlje svakako je plivanje na koje se možete uputiti u subotu i nedjelju od 9 do 19 sati na nove bazenske komplekse Naftalana gdje vas očekuje besplatan ulaz. Za mališane je od 7 do 10 godina u oba dana organizirana škola plivanja, dok će odrasli moći uživati u funkcionalnom treningu, aqua aerobicu i senior pilatesu. Aktivni trebamo biti u svakom periodu života pa su trako i aktivnosti složene za sve dobne skupine.

Uz zdrave zalogaje kod mjesnih ugostitelja i domaće proizvode možete pronaći na malom sajmu domaćih OPG-ova. Za 20 sati je predviđen ples uz Jelenu Mesarić i Sašu Tadića.

Nakon Vikenda za zdravlje na Izletištu Petek i hotelu Sport 19. i 20. lipnja slijedi Vikend za wellness i rekreaciju.

  isprintaj članak