Svjetski dan krastavaca

Ovogodišnji Svjetski dan krastavaca prigodno je obilježen i proslavljen otvaranjem tajnih vrata zagrebačke Vile Werner Među gostima bile sui DJ Bizzo Bodega, mo ...
Trovanje računom iz dućana
Bisfenol A može utjecati na hormonski povezane metaboličke procese u tijelu i izazvati dijabetes i debljinu, te smanjuje plodnost i nepovoljno utječe na razvoj ...
Anketa


NALAZITE SE U > Ljepota
Za lijep je stas važno da pijete puno vode i jedete voće i povrće
Objavljeno: 08.10.2017. 15:31  
Vitamini i blistav izgled
Vitamini i blistav izgled

Vaša će koža biti čista i sjajna budete li jeli velike količine mrkve koja sadrži vitamin A. Važno je znati da organizam prima vitamin A iz mrkve samo začinimo li ga s nešto masnoće. Mrkvu naribajte, dodajte malo ulja i limunovog soka i budite sasvim bez brige: takva salata gotovo da nema nimalo kalorija.

Za bolje zdravlje i ljepotu važan je i vitamin C. Koža postaje prokrvljenija, desni se zatežu, zubi su zdravi i bijeli, a sprečava se i nastanak bora i celulita. Svako jutro u čašu vode iscijedite pola limuna, zasladite žličicom meda i popijte (najbolje na tašte). Takav napitak blagodatno djeluje na raspoloženje i izgled. Veliku količinu vitamina C sadrže i kivi, kiselo zelje i paprike.

Za lijep je stas važno da pijete puno vode i jedete voće i povrće koji djeluju na izlučivanje suvišne vode iz tijela. Riječ je o ananasu, bananama, jabukama i grožđu, te luku i slatkom anisu.

  isprintaj članak