Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Vrboska: Smotra otočkih klapa na 2. mostu
Objavljeno: 02.08.2020. 08:33  
Vrboska će u utorak, 4. kolovoza, biti domaćin otočkim klapama
Vrboska će u utorak, 4. kolovoza, biti domaćin otočkim klapama

Klapa Kaštilac

U utorak, 4. kolovoza s početkom u 21 sat, održat će se u Vrboskoj 8 susret klapa otoka Hvara. Koncert će biti održan na 2. mostu na kojem su prije održavani dobrotvorni ponoćni koncerti klape Kaštilac iz Vrboske, a upravo iz tih koncerata razvio se ovaj susret klapa. 

Smotra klapa otoka Hvara događaj je koji okupi sve otočne klape, a na programu izvođača se nalaze kako stare tradicionalne klapske pjesme tako i neke suvremene skladbe u a capella izvedbi, a svaka klapa izvodi po dvije pjesme. 

Osim domaćina, muške klape Kaštilac, na smotri će nastupiti: ženske klape Frecija iz Jelse i Bodulke iz Hvara, muške klape Priženca iz Svirača, Pharia iz Velog Grablja, Galešnik iz Hvara, Faroski kantaduri iz Starog grada te mješovita klapa Sv. Duha iz Vrbanja.

Gledalište će za ulazak biti otvoreno u 20,30 sati pa organizatori mole posjetitelje da dođu na vrijeme kako bi se izbjeglo gužve i ispoštovale propisane epidemiološke mjere. 

  isprintaj članak