Lički proizvodi u NP Plitvička jezera
I ove godine je otvoreno prodajno mjesto Lika Quality s ličkim proizvodima u NP Plitvička jezera. ...
Aleja duhova u Indiji
Praćenje ovih svjetala može natjerati ljude da izgube orijentaciju i čak dovesti do utapanja ...
Šarene maske za lice dobivaju na popularnosti u Južnoj Koreji
Poznata glumica Kim Hye-soo objavila je na društvenim mrežama svoju fotografiju s maskom neonske boje. Fotografija je privukla velik broj klikova i lajkova. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Saznajte koja su prva imena We Love Sounda koja su već sad stavila Zagreb na europsku party mapu
Objavljeno: 04.03.2020. 07:01  
We Love Sound Open Air Zagreb, 6.6.2020.
We Love Sound Open Air Zagreb, 6.6.2020.

Adoo 


Organizatori We Love Sound Open Aira su obznanili i imena prvih izvođača koji će nastupiti 6. lipnja pod otvorenim nebom zagrebačkog jezera Jarun.  

Neka od prvih imena međunarodne techno i house glazbene scene koja su potvrdila dolazak su Adoo, Chris Liebing, Dejan Milićević, Len Faki, Sonja Moonear čime će se Zagreb ovakvim događajem uspio smjestiti na europsku party Chris Liebing, godinama među najpoznatijim techno DJevima, jedan je od začetnika europske techno scene. Poznat po remiksevima za svjetske bendove kao što su Depeche Mode i Goldfrapp, ovaj techno umjetnik uvijek dosljedan svom zvuku, zbog DJ setova u kojima spaja najnovije trackove i techno klasike, ostao je svih ovih godina miljenik publike.

Len Faki, stanovnik berlinskog kluba Berghain, jedan je od najtraženijih techno DJeva današnjice. Osnivač nekoliko techno glazbenih etiketa, poznat je i po vlastitim izdanjima na svjetskim etiketama poput Ostgut Ton i Cocoon, a čitatelji Groove magazina svrstali su ga među najbolje producente. Kao što je naveo u razgovoru za hrvatske medije prije nekoliko godina, Len Faki se nastupom na Sonusu osjeća ispunjen kao umjetnik, što vjerujemo da će biti osjećaj i nakon nastupa u Zagrebu na We Love Soundu.

Sad već članica We Love Sound obitelji i miljenica publike, Sonja Mooner, poželjela je opet pridružiti se obožavateljima na otvorenju ljetne zagrebačke sezone na Jarunu. Jedna od najtraženijih DJica svijeta, poznata je po svojim eklektičnim setovima, bogatoj kolekciji gramofonskih ploča i "zaraznoj” energiji koju mogu osjetiti svi posjetitelji na podiju. Tijekom bogate karijere surađivala je s velikanima elektroničke glazbe kao što su Ricardo Villalobos, Luciano, Carl Craig te postala član poznate berlinske etikete Perlon.

Dejan Milićević, jedan je od začetnika techno scene u Srbiji, ali i najpoznatijih producenata i DJeva naše regije. Vlasnik vlastite glazbene etikete, s više od 100 izdanja na poznatim europskim etiketama i četvrtim studijskim albumom u nastajanju, Dejanove DJ setove karakterizira spoj techno i house glazbe koji su fanovi mogli čuti na skoro svim poznatijim europskim festivalima i klubovima od Južne Amerike do Azije, kao i nastupom na Boiler Roomu.

Od domaće podrške, prvim imenima na programu zagrebačkog open aira, pridružit će se i pulski techno DJ i producent Adoo. Izdanjima na poznatih europskim etiketema kao što su Tronic, Toolroom i Pornographic Records Adoo je dospio u setove nekih od najpoznatijih svjetskih DJeva poput Richie Hawtina. 

 

Tijekom 14 sati plesa, na dvije pozornice, u prirodnom okruženju, nekoliko metara od jezera, posjetitelji će u subotu 6. lipnja, moći uživati u nastupu još nekoliko imena najkvalitetne elektroničke glazbe, čiju objavu možemo očetivati uskoro. 

 

  isprintaj članak