Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


Zvuk Ibize stiže na zagrebački #WELOVESOUND open air festival
Objavljeno: 20.04.2019. 13:26  
#WELOVESOUND open air festival, Zagreb, 1. lipnja 2019.
#WELOVESOUND open air festival, Zagreb, 1. lipnja 2019.
  • #WELOVESOUND open air festival, Zagreb, 1. lipnja 2019.

Ibiza meets Zagreb


WELOVESOUND open air festival bit će održan 1. lipnja u Zagrebu na jarunskom Velikom jezeru.

Već bogatom programu kojeg čini trenutno najpopularniji američki DJ – Seth Troxler, članica Perlon obitelji i jedna od najtalentiranijih ženskih DJica na sceni – Sonja Moonear, predstavnik francuske house scene i član renomiranog trojca Apollonia – Dyed Soundorom te mlada nada hrvatske scene poznata daleko izvan granica države – Andrea Ljekaj, pridružit će se Shaun Reeves i Luca Cazal.

Rođen u Michiganu, ali sa adresom u Berlinu, Shaun Reeves vrlo je poznato ime elektroničke scene koji je odrastao na Detoit zvuku. Zajedno sa Seth Troxlerom, jedan je od osnivača svjetski poznate glazbene etikete "Visionquest” na kojoj su glazbu izdavali imena poput Tale Of Us, Maceo Plex, Guy Gerber, Butch, Mathhew Jonson i mnogi drugi. Ljubitelj house i minimal techno zvuka redovan je gost svih najbitnijih festivala i klubova u svijetu, od rumunjskog "Sunwaves” festivala, "Club der Visionaere” i "Watergate” klubova u Berlinu, festivalu "BPM” u Dubaiju i Portugalu, "Output” kluba u New Yorku do nastupa u klubu "Ushuaïa” na Ibizi. Iako je na paškom Sonus festivalu nastupio prije par godina, Shaun Reeves na #WELOVESOUND OPEN AIR dolazi po prvi put.

Luca Cazal zagriženi je kolekcionar glazbenih ploča. Talijan sa sjedištem na Ibizi, redovno nastupa u klubovima kao što su londonski "Fabric”, "Warung Beach Club” u Brazilu, "Panorama Bar” u Berlinu te DC10 klub na Ibizi čijih partija "Circoloco” i "Paradise” je rezident DJ već dugih 7 godina. Lucina producentska izdanja mogu se naći na poznatim glazbenim etiketama kao što su "Classic Music Company”, "Crosstown Rebels” i "Hot Creations”. 

Luca Cazal na #WELOVESOUND donosi duh Ibize te uz vrhunsko društvo Seth Troxlera, Sonje Moonear, Dyed Soundoroma, Shaun Reevesa i Andreu Ljekaja, vjerujemo da će posjetiteljima priuštiti nezaboravno iskustvo.

Otvorenje ljetne sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala održat će se u subotu, 1. lipnja 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16 sati i trajat će do 5 sati ujutro nakon čega slijedi sad već tradicionalni afterparty čije će mjesto održavanja biti uskoro objavljeno.

Festival #WELOVESOUND održava se u suradnji s: Gradom Zagrebom, Turističkom zajednicom grada Zagreba, Janom, Coca Cola Companyjom, Red Bullom te medijskim pokroviteljem 24 sata. 

 

  isprintaj članak