U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Među više od 150 vrsta whiskyja naći će se i neke ekskluzivne vrste whiskyja
Objavljeno: 05.02.2020. 22:30  
Whisky Fair u Zagrebu u petak i subotu 7. i 8. veljače
 Whisky Fair u Zagrebu u petak i subotu 7. i 8. veljače

Whisky Fair Zagreb održat će se u petak i subotu 7. i 8. veljače u Plaza Event Centru. Uz whiskyje, koji su glavna „tema" sajma, posjetitelji će ove godine moći upoznati i votke, ginove i likere koji će biti u ponudi Fine spirits zone.

Među više od 150 vrsta whiskyja naći će se i neke ekskluzivne vrste whiskyja, koje nisu dostupne u prodaji u Hrvatskoj. Posjetitelji će moći kušati tri whiskyja iz edicije Game of Thrones: Clynelish Reserve Game of Thrones House Tyrell, Talisker Select Reserve Game of Thrones House Greyjoy i Oban Bay Reserve Game of Thrones The Night's Watch. To su tri najbolja malta iz serije GoT. 

U ponudi će biti i Bruichladdich Islay Barley Coull, Cruach, Dunlossit, Island & Mulindry i Port Charlotte 10 YO Heavily Peated iz destilerije Bruichladdich koja je poznata kao dom najdimljenijih whiskyja. Ljubitelji sherry nota će moći pronaći dva klasika škotskih maltova u ruhu bogatog andaluzijskog sherryja: Glen Garioch 15 YO Sherry Cask Matured i Mortlach 16YO Distiller's Dram. Kao posebnu poslasticu za ljubitelje toga pića bit će i nekoliko pokretača novog vala koji su postali klasici: Compass Box Spice Tree Blended Malt, Benromach 10 YO i Kilkerran Glengyle 12 YO!

Fine će ponuditi Glendronach Grandeur 27yo i Batch 10, a u ponudi najpovoljnije kupnje bit će Kilchoman Machir Bay. Miva će ekskluzivno ponuditi Ardbeg Perpeetum koji premijerno dolazi na hrvatsko tržište upravo na Whisky Fairu! 

Whisky Fair svake godine ima i poučnu ulogu na četiri whisky radionice različitih razina među kojima je i besplatna radionica koja povezuje whisky i kavu te gin radionica. Jednu od radionica održat će Billy Abbott, predstavnik jedne od najpoznatijih whisky stranica The Whisky Exchange. Pripremljeni su se i razni nagradni natječaji, a u subotu od 22 sata bit će održana Aukcija otvorenih boca. 

Na Whisky Fairu nastupit će grupa Vatra u subotu od 23 sata. (T. Radić)


  isprintaj članak