Pakiranje stvari za piknik u kovčeg ili naprtnjaču
Ukoliko niste pripremljeni, dragocjena prilika za odličan piknik može biti propuštena! ...
Argentina dopušta odabir spola "x" u osobnim dokumentima
Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo (ICAO) već prepoznaje osobne dokumente s rodom x, koji uključuju ljude koji se identificiraju izvan tradiciona ...
Pogledajte kako odmara zgodni Fran
Fran FM posljednjih mjeseci stalno puni medije. Njegove pjesme „Influencerica“ i „Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog glazbenog programa, no prij ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vinari i vinarstvo
Enogastronomski vrhunski doživljaji u Rijeci, Zadru, Poreču, Splitu i Zagrebu
Objavljeno: 08.04.2021. 11:28  
Wine EnoGastro Vip Event: Svaki tjedan, event jedan!
Wine EnoGastro Vip Event: Svaki tjedan, event jedan!

Soparnik (slika: Ricerca Mercato)

Dok se razna događanja otkazuje zbog korona-krize, Wine Vip Event i ove godine planira organizirati projekte na području turizma i ugostiteljstva. Nakon četiri godine i 17 uspješno organiziranih događaja, agencija Ricerca Mercato dodatno je obogatila ponudu i sadržaj događanja u njiohovoj organizaciji što je rezultiralo promjenom imena samog događanja u Wine Enogastro Vip Event. 

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je poduka, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Kako bi taj cilj i ostvarili, Wine Enogastro Vip Event ovog će lipnja okupiti vrhunske vinare i vinogradare, enologe, edukatore i vodeće mjesne proizvođače gastronomskih delicija kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima te turističkim djelatnicima.

Iako je u "novom normalnom” nepredvidljiost postala pravilo, a ne iznimka, Ricerca Mercato ne smatra to opravdanjem da cjelokupan ugostiteljsko-turistički sektor prestane raditi na poduci i poboljšanju ponude i usluge. Stoga ova lijepa priča ne staje niti tijekom ovih izazovnih vremena. Ova želja za poboljšanjem i napretkom hrvatskog ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma općenito nije prošla nezamijećeno niti od strane Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore koji su partneri događaja, a Ministarstva turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske su pokrovitelji.

 

Ova jedinstvena i drugačija događanja održati će se u hotelima i restoranima koji imaju odgovarajuće otvorene i natkrivene terase i prostore radi epidemioloških mjera. Ovogodišnji gradovi domaćini Wine EnoGastro vip eventa su:

•          Rijeka (2.6.2021.)

•          Zadar (9.6.2021.)

•          Poreč (17.6.2021.)

•          Split (23.6.2021.)

•          Zagreb (01.7.2021.)

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti moći kušati proizvode svih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju. Na kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska poučna večera sljubljivanja hrane i vina.

  isprintaj članak