Jaslice i vrtići razmišljaju kako podučavati pitanja rodnog identiteta
Slučaj šestogodišnjaka koji je prestao pohađati jaslice nakon što su ga maltretirali zbog odijevanja u djevojačku odjeću. ...
Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Anketa


Hotel iz kojeg se izađe razočaran
Objavljeno: 22.01.2020. 11:20  
Wyndham Tashkent Hotel***** (Taškent, Uzbekistan)
Wyndham Tashkent Hotel***** (Taškent, Uzbekistan)
  • Wyndham Tashkent Hotel***** (Taškent, Uzbekistan)

Wyndham Tashkent Hotel***** (Taškent, Uzbekistan)


Kada se čovjek osloni na veliki američki hotelski lanac očekujući samo najbolje, a ode razočaran, onda se to svakako odnosi na Wyndham Tashkent Hotel***** u Tashkentu, glavnom gradu Uzbekistana.

 

Izgled i sadržaji hotela

Hotel je vrlo lijepo uređen, prostran prema američkim standardima, a odlikuje je ga i krasan manji vanjski bazen uz široku aveniju. Posebno privlačno za one koji se vole praviti važni i žele biti viđeni s ulice.

 

Hotelske sobe

Velike sobe na američki način u cijelosti su opremljene udobnim krevetima, dvosjedom, stolcem (nikako mi nije jasno zašto je jedan stolac u dvokrevetnoj sobi većine hotela!), radnim stolom, mini barom, sefom i potrebnim potrepštinama poput pribora za čišćenje cipela i slično.

Veliki nedostatak je bio što je nemoguće isključiti stropno svjetlo kod izlaska iz sobe. Ukoliko ga se isključi tada su isključena sva svjetla i sva struja struja u hotelskoj sobi, što znači da je nemoguće uključiti noćnu lampicu, a uređaji na punjenu ostaju bez napajanja!

Uprkos svakodnevnim pritužbama na recepciji kvar (?) nije uklonjen.

 

Kupaonica u hotelskoj sobi

Kupaonica s kadom dovoljno je prostrana sa svim potrebnim potrepštinama uključujući i četkice za zube.

 

Usluga pranja i glačanja

Vrlo kvalitetna.

 

Zajutrak

Ponuda za zajutrak je vrlo dobra.

 

Wi-Fi

Wi-Fi je odličan.

 

Opća ocjena

Hotel je tipičan hotel na američki način s prostranim sobama, širokim hotelskim hodnicima, lijepim zajedničkim prostorijama, lijepim vanjskim bazenom i ostalom pripadajućom ponudom.

Nažalost, odlikuju ga dvije mane zbog kojeg ga ne preporučam!

1. Osnovna mana je što je u hotelskoj sobi nemoguće isključiti sva svjetla pa je time uklonjena mogućnost kvalitetnog odmora. Uprkos svakodnevnim pritužbama ništa nije učinjeno.

2. Nevjerojatno je da kuhari ne znaju razliku između pršuta i šunke u odnosu na kobasicu! Ponosno nude pizzze, a ako je naručite s pršutom dobit ćete je sa salamom. Kada smo pokazali slike pršuta bili su iznenađeni! Osim toga, cijene u restoranu su vrlo visoke, a kakvoća hrane loša. Visoka je i cijena napitaka, pa bočica Coca Cole Zero, uvezene iz Rusije, stoji oko 40 kuna, daleko skuplje negoli u susjednom hotelu Hyatt Regency Tashkent koji preporučam kao izbor za odličan ugodan boravak u tom gradu.

Kako ne biste mislili da pršuta nema u Uzbekistanu, u susjednom hotelu Hyatt Regency Tashkent nude odličan parmski pršut koji svakako treba pojesti u krvnom restoranu s pogledom na grad i savršenom uslugom!


Hotelu dajem 4 zvjezdice.

  isprintaj članak