Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Testiranje u zračnoj luci i pet prijelaza s Hrvatskom
Objavljeno: 02.01.2021. 10:01  
Za ulazak u Sloveniju obavezno testiranje na granici
Za ulazak u Sloveniju obavezno testiranje na granici

Slikao: Željko Marušić

Na pet graničnih prijelaza s Hrvatskom i u zračnoj luci Brnik uvodi se mogućnost testiranja na novi korona virus brzim antigenski testovima. Ako je test negativan, karantena nakon dolaska iz crvenih zemalja nije potrebna.

Oni koji od danas žele ući u Sloveniju na vanjskoj šengenskoj granici po dolasku iz crvene države, bez podnošenja negativnog PCR testa ili ako nisu među 12 izuzetaka, u nju mogu ući samo na graničnim prijelazima na kojima su osigurani uvjeti. za brzo testiranje.

To su Zračna luka Jože Pučnik (Brnik) i granični prijelazi s Hrvatskom: Obrežje, Gruškovje, Metlika, Središče ob Dravi i Jelšane. Svatko tko je negativan na test, moći će ući u državu i nije potrebna karantena.

Državljanima trećih zemalja koji želče ući u Sloveniju bez hitnog razloga i koji ne žele obaviti brzi test ili su pozitivni na korona virus bit će odbijen ulazak. Ostali koji ne žele biti testirani ili će biti pozitivni na korona virus morat će u karantenu.

  isprintaj članak