Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Predstavljen jedinstveni projekt za poticanje domaćeg turizma
Objavljeno: 10.09.2020. 12:11  
Zaba projektom #prviput pomaže malim poduzetnicima u turizmu
Zaba projektom #prviput pomaže malim poduzetnicima u turizmu

Zagrebačka banka u partnerstvu s Hrvatskom turističkom zajednicom pokreće projekt #prviput kojim želi dati podršku mikro i malim poduzetnicima u turizmu i stvoriti najveću online platformu za reklamiranje neotkrivenih ljepota i jedinstvenih doživljaja Hrvatske. 

Projekt #prviput malim poduzetnicima s izvornim turističkim proizvodom osigurava snažnu stručnu i novčanu pomoć za promidžbu, a s druge strane, svima koji žele otkrivati ljepote domaćih odredišta, pruža mjesto sa svim informacijama o neotkrivenoj turističkoj ponudi Hrvatske čime se pomaže opstanku domaćeg turizma te malim poduzetnicima koji su najviše pogođeni koronakrizom. 

Svi koji misle da njihova ideja, smještaj, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske, prijavom na natječaj u sklopu projekta #prviput imaju priliku osvojiti besplatnu i sveobuhvatnu marketinšku kampanju koja će im osigurati vidljivost kod široke javnosti i predstaviti njihove poduzetničke priče. Na natječaj se mogu prijaviti vlasnici smještaja, hotela, eko sela i OPG-a, turistički vodiči, instruktori ronjenja i brojni drugi poslovni subjekti s izvornom turističkom ponudom. Tako će se u prvom valu velike nacionalne kampanje promovirati mjesta za jesenski i zimski turizam, te nastaviti iduću godinu, kako bi se dao dodatni poticaj turizmu uoči nove sezone. 

Projekt će pratiti i online stranica prviput.hr kao svojevrsna platforma na kojoj se građani na jednom mjestu mogu informirati o jedinstvenim odredištima i doživljajima u cijeloj Hrvatskoj, tijekom cijele godine. Ovom platformom Zagrebačka banka podupire razvoj domaćeg turizma kroz cijelu godinu. 

 „Nalazimo se u veoma izazovnoj godini za čitavo gospodarstvo, a posebice za male poduzetnike u turizmu. U Zabi smo prepoznali da poduzetnici danas, više nego ikada, trebaju ne samo novčanu, već sveobuhvatnu podršku, prvenstveno u promociji i digitalizaciji kako bi što bolje odredili svoje poslovne planove i smjestili se na tržištu." - rekao je Romeo Collina, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Zagrebačka banka poziva sve da se do 30. rujna prijave na natječaj putem weba: www.prviput.hr. Stručni žiri odabrat će 15 najboljih prijava, od kojih će dvoje osvojiti veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti prikazani na digitalnim kanalima. 

  isprintaj članak