Prodaja kineskih 5G pametnih telefona trebala bi doseći 140 milijuna komada 2020. godine
Kineska prodaja 5G pametnih telefona u srpnju iznosila je blizu 14 milijuna komada, što je 239 posto više u odnosu na siječanj ...
Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Ljepota
Top majice i starije žene? Kako nositi nakit od zlata?
Objavljeno: 10.08.2020. 21:23  
Zabranjene teme - stoje li poderane traperice i majice s printom starijim ljudima?
Zabranjene teme - stoje li poderane traperice i majice s printom starijim ljudima?

Imate 40+ i oblačite se pomalo ekscentrično vašoj dobi? Umjesto da sakrijete godine, vizualno ste ih još povećali.

 

Napisao: Dominik Sporiš

 Kako znamo da su traperice uvijek uvijek u modi i očito nikada neće izaći iz nje, možda biste ipak trebali pripaziti na kroj i broj, boju, pa čak i robnu marku.

Na starijim ljudima neki modeli traperica i hlača mogu izgledati vrlo neukusno i primjerenije su mlađoj dobi. Mnogi dizajneri tvrde kako poderane traperice ipak ne stoje starijim ljudima, odnosno, što ste stariji trudite se izgledati njegovanije i ženstvenije. Srećom, postoji zamjena tome – klasične, ali vrlo moderne su "boyfriend" modeli traperica. Košulja unutra, remen, naprtnjača i spremni ste za šetnju gradom.

Još nekoliko od velikih NE u ovome slučaju su topovi i majice s otkrivenim trbuhom, pa čak iako je vaš trbuh ravan. Ostavite to mladima, vjerujte mi. 

Zlatna ogrlica, narukvica, prstenje, naušnice...Previše zlatnog nakita ostavlja dojam starinskog, starog, ponekad neukusnog kiča. Nemojte zloupotrebljavati ovaj dragocjeni metal. Stilisti tvrde kako vam previše nakita može dodati još 10 godina. Stoga pripazite!

Izlazite s prijateljima i oni vas krenu zadirkivati da ste obukli najšareniju print majicu, kao da ste u osnovnjaku. Da, ali ste osnovnu završili prije 50 godina? Slažem se, trebali biste biti svjesnih godina i kako izgledate pred ogledalom. Ali i za ovu modnu komediju postoji vrlo jednostavno rješenje, to jest, formula koja glasi: print majica + sako + klasične hlače = modno osviještena osoba. 

Trudite se izgledati ukusno, ali i ne zaboravite da je moda poput umjetnosti koju mijenjate ovisno o danu ili raspoloženju. Zaigrajte se, proučite, pogledajte što je trenutno u modi i svakako ostanite dosljedni sebi i svome načinu odijevanja.

  isprintaj članak