Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Kostarika je proglašena najsretnijom zemljom u Latinskoj Americi
Ovo istraživanje mjeri očekivano trajanje života, BDP po stanovniku, doživljaj korupcije, slobodu donošenja odluka, podršku drugih ljudi u teškim vremenima i ve ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Završnica UEFA futsalske Lige prvaka za sezonu 2020./21. godine održat će se od 28. travnja do 3. svibnja u Zadru
Objavljeno: 07.04.2021. 20:43  
Zadar domaćin završnice futsalske Lige prvaka d 28. travnja do 3. svibnja
Zadar domaćin završnice futsalske Lige prvaka d 28. travnja do 3. svibnja

Slika: HNS

Završnica UEFA futsalske Lige prvaka za sezonu 2020./21. godine održat će se od 28. travnja do 3. svibnja u Zadru, a ne u Zagrebu, kako je prethodno bilo predviđeno.

Do zamjene domaćinstva došlo je zbog uloge koju Arena Zagreb ima kao mjesto za pričuvnu bolnicu tijekom epidemije virusa SARS-CoV-2, odnosno rastućeg broja zaraženih osoba u Zagrebu i državi. Domaćin najboljim europskim futsalskim momčadima bit će zadarska Arena Krešimir Ćosić.

Podsjetimo se, Izvršni odbor Uefe je krajem veljače donio odluku o dodjeljivanju domaćinstva Zagrebu, imajući u vidu postojeće epidemiološko stanje i ograničenja putovanja u Bjelorusiju, s obzirom na to da se završni Final Eight turnir prvotno trebalo igrati u Minsku.

Budući da bi u takvim okolnostima vrlo vjerojatno pojedine momčadi i dužnosnici bili spriječeni sudjelovati na završnom turniru, poslije savjetovanja s Bjeloruskim nogometnim savezom, Izvršni odbor Uefe odlučio je potražiti alternativno rješenje, a Hrvatski nogometni savez potvrdio je da je spreman preuzeti organizaciju ovog značajnog događaja.

U četvrtfinalnim susretima futsalske Lige prvaka sastat će se: Barcelona - Dobovec, Inter FS - Ugra Yugorsk, Sporting CP - KPRF i Kairat Almaty - Benfica. 

  isprintaj članak