Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Klasičnu restoransku hranu sve više zamjenjuje street food ponuda
Objavljeno: 15.09.2020. 13:58  
Zadar street food festival od 23. do 27. rujna
Zadar street food festival od 23. do 27. rujna

Beach Bar Bamboo (snimio: Toni Filipović)

Klasičnu restoransku hranu sve više zamjenjuje street food ponuda, a Zadar ne zaostaje, što će pokazati i prvi Zadar Street Food Festival kroz pet dana održavanja. Uz epidemiološku situaciju koja diktira druženja na otvorenom, kraj ljeta idealno je vrijeme za festival.

Na jednoj od najljepših mjesta u Zadru, Puntamici, neposredno uz Beach Bar Bamboo, posjetitelji će uživati uz glazbeni program domaćih DJ-a i jelima koja odlikuje brza priprema ali vrhunske kakvoće i domaće namirnice. 

Posjetitelji će moći kušati uličnu hranu probrane ekipe Hedonista, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bara, Delimaris Fish & chips, Salsa Rosse, Burgers & more i PIK Grill House, od raznih vrsta burgera, ribljih i mesnih jela, posebne Pinsa pizze... 

U posebnom kutku će iz kavane Danica nuditi talijanski sladoled, te Bamboo Ice s velikim izborom palačinki dok će osoblje Cocktail & gin bara by Bamboo nudi raznolika pića.

Festival će biti otvoren u srijedu i četvrtak od 16 do 23, petak od 16 do 24, subotu i nedjelju od 11 do 24. 

  isprintaj članak