Bosch i Mercedes-Benz pokreću pilot-projekt za uslugu automatiziranog prijevoza u San Joseu
Automatizirana vozila S-klase opremljena Boschevim i Mercedes-Benzovim sustavom vožnje i softverom pružaju uslugu prijevoza između zapadnog San Josea i središta ...
U kojoj zemlji pršti od orgazma?
Sve vrvi trgovinama seksi igračkama, raznim spolno poticajnim materijalima, pornografskim filmovima i slično. ...
Krovovi bečkog metroa postaju postrojenja za proizvodnju solarne energije
Dobivenu će se energiju trošiti odmah na mjestu proizvodnje za pogon dizala, pokretnih stuba i rasvjetu. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Drugo izdanje najvećeg open-air festivala u Zagrebu posvećenog glazbi i pivu
Objavljeno: 12.05.2018. 15:51  
Zagreb Beer Festu od 17. do 20. svibnja u Zagrebu
Zagreb Beer Festu od 17. do 20. svibnja u Zagrebu

Drugo izdanje najvećeg open-air festivala u Zagrebu posvećenog glazbi i pivu održat će se od 17. do 20. svibnja ove godine na Trgu Francuske Republike/Parku dr. Franje Tuđmana.

Na Zagreb Beer Festu će nastupati Irena Žilić, Porto Morto, Vojko Vrućina, Slow Motion Suicide, Drvored, Mnogi Drugi, The Miceks, Ischariotzcky i Peglica i Komandos, te Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fischer-Z, Nipplepeople, Kandžija i Gole žene i Bojana Vunturišević.

Zagreb Beer Fest ovogodišnjim program dokazuje kako na velikim glazbenim festivalima ima mjesta za nadolazeće mlade snage iz Hrvatske i regije. Spoj iskusnih i na široko popularnih bendova s mladim kvalitetnim kolegama čije vrijeme tek dolazi je izvrsna prilika za druženje na otvorenom uz odlične koncerte, mnoštvo domaćih i stranih pivskih stilova te dvostruko veći prostor za ponudu hrtane. Sadržaj je to koji će sigurno zadovoljiti sve glazbeno-pivsko-gurmanske želje.

Ovogodišnji festival produljen je s tri na četiri dana. Prošle godine ga je posjetilo 30.000 ljudi, a ove godine se očekuje kako će tijekom četiri dana festival posjetiti 50.000 ljudi.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

  isprintaj članak