Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Besplatne projekcije od 11 do 21 sat, u Kaptol Boutique Cinema (Nova ves 17)
Objavljeno: 05.10.2018. 10:46  
Zagreb Tourfilm Festival od 10. – 12. listopada 2018.u Zagrebu
Zagreb Tourfilm Festival od 10. – 12. listopada 2018.u Zagrebu

Međunarodni festival turističkog filma, Zagreb Tourfilm Festival, punopravni član CIFFT.e – međunarodnog udruženja turističkih filmskih festivala, na svojem sedmom izdanju od 10. – 12. listopada 2018., predstavlja atraktivne turističke filmove iz 91 zemlje svijeta. 

 

Ove godine prijavljeno je 807 filmova iz 91 zemlje, od kojih je njih 263 ušlo u konkurenciju za jednu od nagrada. Najbolje među njima odabrat će jedanaesteročlani stručni žiri, koji čine priznati domaći i europski stručnjaci. 

 

Zaljubljenicima u putovanja, 11. listopada od 11 do 21 sat, u Kaptol Boutique Cinema (Nova ves 17, Zagreb) na raspolaganju su besplatne projekcije kroz koje će moći otkrivati nova odredišta, gradove, hotele i turistička naselja, putolovne ponude, ekstremne sportove, različite kulture i tradicije... kroz filmove u pet kategorija: promotivne filmove do 3, 30 i 60 min., TV reportaže i hrvatske turističke filmove. Posebno su zanimljivi radovi iz zemalja poput Španjolske, Filipina, Češke, Amerike, Azerbejdžana, Afganistana, Ekvadora itd. 

 

Program festivala dostupan je na web (www.zagreb-tourfilm.com) i FB stranicama festivala.

Uz bogat filmski program za publiku je pripremljen i velik broj nagrada za nagradnu tombolu od kojih izdvajamo: Matea Nesek parfemi, LifeClass Toplice Sveti Martin, Skinfinity cosmetics, restoran Međimurski dvori, Podrumi Kolar itd. Festivalskim gostima iz svijeta Turistička zajednica Zagrebačke županije i Turistička zajednica grada Samobora predstavit će svoje turističke mogućnosti.   

 

Osim filmske projekcije i dodijele nagrada najboljim turističkim filmovima, u svojem sedmom izdanju Zagreb TourFilm Festival organizira panel diskusiju „Ekonomski učinak fiskalnih poticaja za film i televiziju", koji ima za cilj povezati stručnjake iz filma i turizma te potaknuti raspravu o promociji određenih odredišta na pravi način i potaknuti sve zainteresirane strane na razvoj novih modela suradnje između ove dvije industrije. Sudionici panela su Bruno Manique iz Film Commissiona Portugal, Geronymaki Stavroula iz Film Commissiona Grčke, Francisco Dias iz Portugala, Jasmin Duraković filmski redatelj iz Sarajeva i Tanja Ladović Blažević iz HAVC-a.

 

Veliki broj država iz kojih su filmovi prijavljeni, posebno raduje organizatore jer su potvrda i priznanje da su Zagreb Tourfilm Festival, grad Zagreb i Hrvatska već poznati u svijetu turizma i specifičnog profesionalnog filmskog izražavanja o toj važnoj gospodarskoj grani. I ovdje odabrani filmovi nude raznoliku lepezu tema, zato pozivamo sve zainteresirane za recentni vrh u svijetu turističkog filma da najbolji izbor radova dođu pogledati u četvrtak, 11. listopada 2018., od 11 do 21 sat u Kaptol Boutique Cinema.

  isprintaj članak