Aleja duhova u Indiji
Praćenje ovih svjetala može natjerati ljude da izgube orijentaciju i čak dovesti do utapanja ...
Šarene maske za lice dobivaju na popularnosti u Južnoj Koreji
Poznata glumica Kim Hye-soo objavila je na društvenim mrežama svoju fotografiju s maskom neonske boje. Fotografija je privukla velik broj klikova i lajkova. ...
Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Čak 117 filma iz 41 države bore se za čak 32 nagrade po kategorijama
Objavljeno: 03.10.2019. 14:30  
Zagreb Tourfilm Festival od 9. do 12 listopada 2019. godine
Zagreb Tourfilm Festival od 9. do 12 listopada 2019. godine

Finalisti 2018. godine


Od 302 prijavljena filma o turizmu, iz 41 zemlje i Hrvatske, selektori su odabrali njih 117 koji se bore za čak 32 nagrade u raznim kategorijama i Grand Prix za najbolji film festivala. Ove godine, predsjednik žirija je Bobby Boško Grubić dobitnik brojnih nagrada za produkciju, marketing i film, a između ostalog i tri Emmya.

Zainteresirani za najbolje na vrhu u svijetu turističkog filma izbor najboljih radova mogu besplatno pogledati u Kaptol Boutique Cinema, dana 10. listopada 2019. od 17-19 sati, u dvorani 3.

Zaljubljenicima u putovanja na raspolaganju su filmovi u tri kategorije: promotivni filmovi do 15 minuta, TV reportaže i TV dokumentarni filmovi do 60 minuta, te kategorija Komunikacija u turizmu. Posebno su zanimljivi radovi iz zemalja poput Ekvadora, Španjolske, Portugala, Južne Afrike, Brazila, Azerbaidžana, Indije, Japana ...

Veliki broj država iz kojih su filmovi prijavljeni posebno raduje organizatore na čelu sa Spoemnkom Saraga budući da su potvrda i priznanje da su ime Hrvatske, Zagreba i samog Zagreb TourFilm Festivala već poznati u svijetu turizma i posdbnog profesionalnog filmskog izražavanja o toj važnoj gospodarskoj grani. Posebno vesele i povratne poruke sudionika festivala kako je ovo jedan od najboljih turističkih filmskih festivala u Europi.

 

Stoga još jednom pozivamo sve da besplatno dođu pogledati najbolje turističke filmove 10. listopada od 17 – 19 sati, u kinu Kaptol Boutique Cinema, Kaptol 17.

  isprintaj članak