Dubrovački hotel Kazbek prvi je hrvatski hotel koji se priključio svjetskoj cage-free inicijativi
Najveća politička kampanja za životinje iskorištavane u industriji hrane - europska građanska inicijativa Okončajmo doba kaveza čiji je krajnji cilj zabrana kav ...
Znanstvenici upozoravaju na ozbiljne zdravstvene posljedice zbog klimatskih promjena
Kako toplinski valovi postaju sve češći, teži i duži, očekujemo još bolesti povezanih s toplinom i smrti, posebno među djecom, starijim osobama, osobama s kroni ...
Braća hrvatskog zmaja
Još su stari Latini govorili kako narod koji ne poznaje svoju prošlost nema ni svoju budućnost. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Zagrebački slastičar žari i pali hladnom slasticom koja ne deblja!
Objavljeno: 01.07.2019. 10:07  
Zagrepčanin Mario osvaja proteinskim sladoledom
Zagrepčanin Mario osvaja proteinskim sladoledom

Mario Vujinović dugogodišnji je zagrebački slastičar iza kojeg stoji i jedan od najuspješnijih slastičarskih projekata. Naime, ovaj je Zagrepčanin osmislio proteinski sladoled koji za razliku od klasičnog, ne sadrži ni šećer ni masnoće. Proteini su zapravo prava čista dehidrirana sirutka izvađena iz mlijeka, uvjerit će vas Mario čim kušate njegov sladoled. 

U ovom sladoledu mogu uživati svi koji se ne žele udebljati, ali i šećeraši, a među sportašima je posebno omiljen. Na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu su potvrdili prehrambenu vrijednost i dobar je i za djecu.

"Proteinski sladoled pun je antioksidansa, a dobar je i za kosti, kožu, kosu i nokte', govori Mario, vlasnik Butika torti, tvrtke čiji se proteinski sladoled prodaje i na odmorištima Vukova gorica i Plitvice. 

  isprintaj članak