U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Paprika
Ostavimo li da plodovi potpuno dozriju na stabljici, paprika će prestati cvjetati. ...
Kako očistiti prijenosno računalo puno mikroba
Za vrijeme dok se suši pametno računalo upotrijebite vrijeme i operite ruke! Na taj način nećete vratiti klice na svoj novo dezinficirani uređaj. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Fitness
Koliko ste novogodišnjih obećanja zaboravili?
Objavljeno: 15.06.2020. 07:40  
Zar zaista još ne vježbate?
Zar zaista još ne vježbate?

Ljeto je stiglo i krajnje je vrijeme da planove i važne stvari stavite u ravnotežu! Sjetite se što ste si obećali početkom nove godine. No, odmah ću vas utješiti da istraživanja dokazuju kako samo osam posto ljudi ispuni novogodišnja obećanja, ako je suditi prema istraživanju sa Sveučilišta u Scrantonu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Moguće je nadoknaditi izgubljeno vrijeme! 

Koji ste cilj na svojoj listi još propustili? Početak bavljenjem tjelesnim aktivnostima ili vraćanje u teretanu?

 

Vrijeme je za vježbanje!

Na stranu što je današnje vrijeme doba kulta tijela. No, taj kult tijela donosi i dobrobiti kao što je bolje zdravlje. Dakle, pokrenite se. Neka to bude šetnja, trčanje ili povratak u teretanu ili bavljenje sportom u kojem uživate, poput futsala, badmintona, odbojke!

 

Obavezno liječniku

Mnogi zaboravljaju da izgled može varati. Prvo otiđite liječniku i savjetujte se, nakon temeljitog pregleda, koji je sport za vas. Zašto biste ozlijedili zglobove, dobili kilu (bruh) ili čak završili kao invalid.

 

Pravilan izbor odjeće

Možete biti i osjećati se mladi i zdravi, ali nikada ne zaboravite da tijelo pamti. Sve sadašnje greške i neozbiljno odnošenje prema njemu bit će vam naplaćene u starosti. Od reume do niza bolesti koje bi vas još desetljećima mogle prikovati za krevet!

Stoga ne škrtarite već izaberite kvalitetnu odjeću za bavljenje sportom. Najbolji izbor je kompresijska odjeća koja štiti, brzo se suši, pruža veliku udobnost tijekom sportskog vježbanja, a pomaže i oporavku mišića nakon vježbanja. 

  isprintaj članak