Koronavirus smanjio zagađenje zraka u Europi i svijetu
Objavljene karte prikazuju promjene u količini dušičnog dioksida (NO2) - zagađivača koji uglavnom nastaje od upotrebe fosilnih goriva. ...
Stjuardese se najviše bolje požara u avionu
Čak 44,5 % kabinskog osoblja vidjelo putnike kako pokušavaju obaviti spolni odnos u zahodu zrakoplova, a od njih je dva i pol posto dobilo ponudu da se pridruže ...
Filmske poslastice iz Beča
Kada vi ne možete u Beč, tada Beč dolazi k vama! Donosimo vam pregled najboljih filmova snimljenih u njemu. ...
Anketa


Dječji doček Nove u podne, a navečer zabava uz vatromet do jutra
Objavljeno: 18.11.2019. 14:33  
Zimska čarolija u Kutini od 30. studenog do 6. siječnja
Zimska čarolija u Kutini od 30. studenog do 6. siječnja

Ovogodišnja zimska čarobna idila očekuje vas i ove godine u Kutini od 30. studenog pa sve do 6. siječnja. Klizanje na otvorenom, ponuda ukusnih jela i zabavni sadržaji zadovoljit će sve uzraste. Najljepšu adventsku fotografiju upotpunit će bogati blagdanski ukrasi. 

Program kutinske Zimske čarolije održavat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, na kojem će vladati klizalište s ledenom stazom oko fontane. Ukoliko vam klizanje ne ide, ne brinite! Pripremljena je škola klizanja za djecu i odrasle, samo se treba odvažiti. Savladate li ga uživajte u disco večerima na ledu. 

Najmlađe posjetitelje očekuju animacija, stvaralačke radionice i predstave, božićni vlakić, Kuća Djeda Mraza i drugo. Na Staru godinu, 31. prosinca u podne, bit će održan dječji doček Nove godine uz zajamčenu zabavu, a u večernjim satima tradicionalni gradski doček uz veliki vatromet i proslavu do jutarnjih sati.

Kada pomislite na Božić, sigurno se sjetite tradicionalnog sajma. Kutinski Božićni sajam okupit će obrtnike i umjetnike s ponudom jedinstvenih proizvoda. 

Uz zvukove božićnih pjesama, dječjeg veselja, mirisa kuhanog vina i fritula, dovoljno je prepustiti se uživanju i upiti blagdanski ugođaj Moslavine.

  isprintaj članak