Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Način kako se neka žena smješka, prolazi rukom kroz kosu, ljulja u kukovima ne znači poziv na seks
Objavljeno: 02.04.2016. 15:05  
Znakovi zavođenja
Znakovi zavođenja

Načinom kako se neka žena smješka, prolazi rukom kroz kosu, ljulja u kukovima pomišljate: ova me žena želi silom odvući u krevet. Ali to nije uvijek točno, kao što pokazuju rezultati jedne novije studije.

Dokaz

Američki istraživači sa sveučilišta Princeton pokazivali su ženama i muškarcima (po 285 ispitanika) više načina ponašanja između žene i muškarca. Ispitanici su ocjenjivali kolika je vjerojatnost da su osobe zainteresirane za snošaj.

Rezultat: 

Muškarci su ocijenili zanimanje ženskih karaktera za snošaj znatno više nego žene.

Obrazloženje: 

“Evolucijom uvjetovano muškarci češće strahuju da će propustiti priliku za snošaj.”, objašnjava Leif Nelson sa Sveučilišta Princenton. To se odnosi posebno na one koji nisu zadovoljni svojim ljubavnom životu.

Iznimka: 

Ali i muškarci koji žive u ispunjenom odnosu često pogrešno tumače način ponašanja žena - svakako na svoju štetu: One su manje osjetljive na signale, čak i ako se kod toga radi o jasnim promaknućima. Dakle, muškarci, pripazite!

 

 

  isprintaj članak