Plesni stilovi koji će vam poboljšati tjelesnu spremnost
Ples je jedan od najvažnijih načina rješavanja kalorija, a istovremeno se zabavljate. ...
Stvari koje nikako ne pripadaju u perilicu rublja
Ako želite uštedjeti novac i ako želite da vaša perilica rublja dobro i dugo radi, onda budite oprezni da sljedeći predmeti ne uđu u nju. ...
Djeca, škola i zaštitne maske za lice
I učenici i studenti u Nizozemskoj ne moraju nositi maske za lice, čak ni učitelji i starija djeca iako su se neki učitelji opirali takvoj "slobodi”. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Obavljen je pokusni let između glavnog grada Abuje i najvećeg grada Lagosa
Objavljeno: 27.06.2020. 22:32  
Zračne luke Nigerije 90 posto spremne za ponovno otvaranje
Zračne luke Nigerije 90 posto spremne za ponovno otvaranje

Hadi Sirika, ministar zrakoplovstva Savezne Republike Nigerije

 

Vlada Savezne Repuvlike Nigerije, države s gotovo 200 milijuna stanovnika, priopćila je kako je Nigerijska uprava civilnog zrakoplovstva (NCAA) 90 posto spremna otvoriti zračne luke za domaće letove.

Hadi Sirika, ministar zrakoplovstva, izjavio je to danas u Lagosu nakon pokusnog leta zrakoplova Aero Contractors s međunarodne zračne luke Nnamdi Azikiwe u Abuji do zračne luke Murtala Muhammed u Lagosu. Ispitna vožnja izmđu te dvije zračne luke trebala je utvrditi njihovu spremnost za nastavak domaćih letova diljem zemlje.

Sirika je napomenuo da će putnici za domaće i međunarodne letove dolaziti tri, odnosno pet sati prije ukrcaja, i da će se poštivati ​​sve protokolarne smjernice. Od putnika će se tražiti da nakratko skinu maske radi identifika cije. Zračnim lukama neće moći pristupiti nitko tko ne putuje ili nije dio osoblja.

Smanjen je i broj mjesta u odlaznim dvoranama zračnih luka s 500 ili 700 na 200 ili 250 osoba.

  isprintaj članak