12.7.2017. 10:29:00   
Ogulin trail 9. rujna 2017.već četvrti put zaredom

Trčiš? Voliš izazove? Priroda ti puni baterije? Super, jer i ove godine veliki zaljubljenici u kretanje i stručnjaci za dobru zabavu, Društvo za sportsku rekreaciju KOCI iz Ogulina, organizira četvrto izdanje utrke Ogulin trail, a ujedno i treće kolo EGS KontinenTrail lige.

Dan je 9. rujna i rezerviraj ga odmah jer ćeš doživjeti očaravajuće ljepote zavičaja bajke, tajanstvenu privlačnost rijeke Dobre i legendarnog Kleka! Sav taj prirodni spektakl će biti upotpunjen pažjivo obilježenim stazama, timom koji će ti na kontrolnim točkama okrijepiti, ne samo tijelo, već i dušu, budnim okom uvijek spremnog HGSS-a, nagradama naših sponzora (Easy Going Store) te veselom ekipom koja će te u završnici dočekati sa domaćom hranom.

Možeš izabrati jednu od dvije utrke: "Kosjenku" koja je duga 13,5 km, sa visinskom razlikom od + 600m, a koja prolazi preko šarmantnog Stošca ili izazovniju utrku preko Kleka nazvanu "Regoč", dugačku 33 km i s + 1600m visinske razlike.

Prijave se obavljaju isključivo online na web portalu stotinka.hr. Možeš se prijaviti već danas ili najkasnije do 31. kolovoza u 22 sata.


 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr