28.1.2018. 10:55:00   
Vinkovčanka Magdalena Brkić osvojila je visoko 6. mjesto na svjetskom izboru Miss Tourism World 2017.

Vinkovčanka Magdalena Brkić osvojila je visoko 6. mjesto na svjetskom izboru Miss Tourism World 2017. koji je upravo održan u Maleziji, a na kojem je pobijedila Miss Kolumbije. Prvom pratiljom proglašena je Miss Perua, drugom Miss Srbije dok su se još u najboljih pet uvrstile missice Malezije i Mongolije. Između pedeset i jedne natjecateljice iz cijelog svijeta Magdalenino šesto mjesto uistinu je sjajan rezultat.

Magdalena je otputovala prije dvadesetak dana s Borisom Kosmačem, vlasnikom licence za Hrvatsku, koji je ujedno i član Organizacijskog odbora ovog svjetskog izbora i jedini Hrvat koji već godinama radi organizaciju jednog svjetskog natjecanja ljepote. Uspjeh Hrvatice na izboru svakako je izvrsna turistička promocija za naš turizam, a kako je naša Miss promovirala ljepote Vinkovaca i Hrvatske pogledajte u video prilogu: https://www.youtube.com/watch?v=qnpcn8g46cE 

koji je osvojio visoko 3.mjesto kao najbolji turistički video. Promotivni video prikazuje ljepote naše zemlje kroz spot violončelistice Ane Rucner.

Posljednje dane u Maleziji Magdalena je provela uvježbavajući koreografiju te se pripremajući za veliku završnicu natjecanja u čemu su joj oko šminkanja pomogli savjeti stilista Avona, čije je zaštitno lice te ideje Top stila kako napraviti frizure za različite odjevne kombinacije. Ivana Bilić za Royal Bride izradila je elegantnu večernju haljinu boje crvenog vina, a nacionalni kostim za Valens Andrijana Subotić Pjajčik. Koktel haljina dizajnerice Grete Gudelj bila je zapažena i na gala modnoj reviji uoči izbora. Sve natjecateljice imale su i predstavljanje u kupaćim kostimima za koje je Magdalena odabrala bijeli Pletix bikini.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr