15.1.2019. 13:03:00   
MBurns posebni gosti na koncertu Cold Snapa

MBurns

 

Metal druženje zakazano je za petak, 15.2. u OKC Palach od 21 sat.

 

MBurns dolaze iz Crikvenice a žanrovski se mogu svrstati u metal core. Diskografski put započinju 2011. godine kada i nastaje prvi istoimeni album. Ubrzo slijedi i EP "From Cover To Cover” da bi početkom prošle godine svoju kreativnu pauzu zaokružili novim albumom "More To Life Than This". Album je sniman četiri godine u studiju Igora Rogovića u Crikvenici, produkcijsku palicu preuzeo je bubnjar benda Igor Klanfar dok je za mix i master bio zadužen Andreas Šala (The Ralph) iz Zagreba. 

Omot albuma izradila je mlada riječka ilustratorica Korina Hunjak. Na albumu se nalazi 12 autorskih pjesama koje se stilski mogu karakterizirati kao spoj žanrova modernog metal pravca, a izdan je putem izdavačke kuće NOTA BENE Records & Publishing Croatia. 

Važno je istaći i zanimljiva gostovanja na albumu, tako je na pjesmi "Utopia" solo odsvirao Mario Tomašković (Subscale, The Ralph, Katran), dok na pjesmi "Scorn" gostuju svi članovi londonskog benda "Diaries Of A Hero". 

Za prvi singl s albuma odabrana je pjesma "In The Eyes Of The Damned" koja je dobila i svoj spot, također u produkciji benda. 

 

Podsjetimo, varaždinski Cold Snap dolaze u Rijeku temeljem svog zadnjeg albuma "All Our Sins”. Nikad žešći, „All Our Sins" izdao je Arising Empire/Nuclear Blast - najveća europska metal izdavačka kuća, što potvrđuje siguran pravac benda: sam vrh europske metal scene. 

 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr