27.1.2019. 17:19:00   
Edukacija i koncertna zabava - Let’s Talk About MusicVoliš glazbu, koncerte, festivale i zanima te što se sve zbiva "iza zavjese”? Već imaš volontersko iskustvo i želiš pojačati svoje organizacijske sposobnosti ili jednostavno sudjelovati u ostvarenju nekog programa? 

Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo, svakako nastavi čitati dalje jer Let’s Talk About Music je doslovno to: edukacija i praksa.Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi želi potaknuti i privući zainteresirane u glazbenoj kulturi.Kroz četiri edukativna modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije. Svaki je modul zamišljen kao interaktivno učenje, koje će voditi gosti predavači iz nabrojanih područja.

 

Novi ljudi, nove mogućnosti 

Osim poučnog dijela sve polaznike očekuju i probrani koncertni nastupi novih snaga koji će tako i sami aktivno postati sudionici cjelokupnog programa.

Vrijeme održavanja Let’s Talk About Music je od ožujka do srpnja na različitim mjestima, ovisno o modulima i koncertnim nastupima.

Osobni pristup je bitan te je zbog toga radionica ograničena na samo pet polaznika i, naravno, besplatna je.

 

Prijave se zaprima putem linka  bit.ly/2FKE1u9 do subote, 2. veljače 2019. godine, a odabir polaznika objavit će u ponedjeljak, 4. veljače. 

 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr