31.1.2019. 12:15:00   
9. TMC konferencija “Nove tehnologije u industriji putovanja” 7. ožujka u Zagrebu

Predstavnici vodećih u zračnom priometu s prihodima većim od 4 milijardi eura prometa poput Kiwi.com, Amadeusa, Trevelporta, AerTicketa, okupit će se u Zagrebu 7. ožujka.

Prvi put će se u Hrvatskoj ključni predstavnici vodećih u industriji putovanja poput Kiwi.com, Trevelporta, Amadeusa, AerTicketa okupiti kao govornici konferencije "Nove tehnologije u industriji putovanja” 7. veljače 2019. godine u Travel&Tehnology Hub-u ”Gacka 19”,  kako bi brojne sudionike nadahnuli na promjene i izazove koji ih očekuju na području zračnog prometa i putovanja.  Kako se na njih pripremiti, u kojem smjeru ta industrija ide, zašto su važna strateška lokalna i regionalna partnerstva - poput onog što avio giganti imaju s domaćinom i organizatorom konferencije tvrtkom Travel Management Company (TMC) - samo su neke od tema koje će ova konferencija obuhvatiti.

Organizator konferencije tehnološka tvrtka Travel Management Company vodeća je u tehnološkim rješenjima u zračnom prometu na našem području, koji ovom bogatim rasporedom predavanja konferencije žele naglasiti kroz predavanja, radionice i B2B što nam donosi budućnost zračnog prometa, što je to umjetna inteligencija i kako će ona mijenjati tržište i ponudu u svojim pametnim algoritmima kojima će ponuditi kupcu najbolja individualna rješenja za zrakoplovne karte, smještaj i ostali prijevoz.

Na konferenciji će sudjelovati i predstavnici tvrtki u zračnom prometu, turističkih agencija i onih iz područja prodaje zrakoplovnih karata, tehnoloških tvrtki, hotelskog smještaja kao i onih na području prijevoza iz cijele regije. 

Anđelko Ćalušić, osnivač TMC-a, ističe kako se konferencijom želi najaviti potreba uvođenja novih tehnologija na tržištu zračnog prometa i kao važnost povezivanja i strateških lokalnih partnerstva. Otvaranjem tema i pitanja na konferenciji želi se potaknuti na promjenu za bržu i učinkovitiju ponudu zračnog prometa, hotelskog smještaja i prijevoza koje se uz nju vežu, kako bi lokalne tvrtke tog područja u regiji prihvatile nove načine i tehnologije koje će im pomoći da ponude što bolja rješenja krajnjem kupcu.

 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr