5.2.2019. 14:24:00   
Stephany Stefan, subota 9. ožujka u riječkoj Filodramatici

Stephany Stefan, multidisciplinarna umjetnica iz Rijeke koja se osim glazbe bavi fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine predstavit će novi album "Iridescent" u riječkom klubu Filodramatica u subotu, 3. ožujka, u 20 sati. 

Na svojim nastupima spaja navedene grane umjetnosti u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već ju naziva multižanrovskom. 

Početkom 2017. Stephany izdaje svoj prvi EP pod nazivom "Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekolicinu zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany istovremeno stvara nove pjesme. Prošlogodišnjim  singlom "Binary Philosophy” ujedno je i najava albuma prvijenca koji će izaći u veljači ove godine.

Službena promocija albuma "Irdescent” zakazana je za subotu, 9. ožujka u velikoj dvorani Filodrammatice. Ograničen broj ulaznica dostupno je po cijeni od 30 kuna, a ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se penje na 45 kuna.

 

Prateći bend čine:

Goran Pleić - bubnjevi

Vedran Mijić - bass

Igor Musulin - gitara

Dorian Cuculić - klavijature

 

Koncert Stephany Stefan je u dio programa pod nazivom Let’s Talk About Music. Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa. 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr