5.3.2019. 18:44:00   
Ples mladih u nedjelju, 10.ožujka, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

U sklopu Erasmus projekta "IDEA” 40 mladih iz Francuske, Italije, Turske i Hrvatske sastalo se u Zagrebu kako bi razmjenili kulturna iskustva i predstavili svoju državu kroz nacionalne plesove, tradicionalnu i popularnu glazbu te igre iz djetinjstva. Također će sudionici učiti jedni druge jezik a Francuzi, Talijani i Turci će se okušati u hrvatskom jeziku tako što će pričati sa domaćinima i uživjeti se u zagrebačku svakodnevnicu. 

Projektne aktivnosti traju od danas do 10. ožujka 2019. s time da će u nedjelju, 10. ožujka, u ovih 40 mladih ljudi imati plesni nastup na Trgu bana Josipa Jelačića u 10,30 sati te predstaviti nacionalne igre iz djetinjstva i rezultate projekta. Svi su pozvani da se pridruže te pogledaju plesni nastup i zaplešu sa sudionicima iz Francuske, Italije, Turske i Hrvatske. 

Udruga Besplatno je organizacija koja je zadužena za provedbu ovoga projekta u suradnji sa partnerima BAKYARD iz Turske, Parcours le Monde IDF iz Francuske i Futuro Digitale iz Italije. Projekt plaća Europska unija. 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr