22.5.2019. 13:14:00   
Air France uveo meditacije i zdrave obroke na prekooceanskim letovima

Današnji užurbani način života često nas dovodi u situacije u kojima smo pretrpani obvezama, događajima i aktivnostima te se premalo posvećujemo sebi i svojem zdravlju. Ako uz sve to još dosta i putujete, vremena za opuštanje, „filtriranje" misli i otpuštanje je vrlo malo. Za uspjeh u poslu potreban su nam čisti um i opuštenost kako bismo se nosili sa svakodnevnim izazovima. Meditacija je učinkovita metoda borbe protiv stresa i užurbanosti. Dovoljno je jednom dnevno zastati, disati, smiriti misli, opustiti tijelo i krenuti dalje. Odnedavno je meditiranje moguće i na poslovnim putovanjima uz Air France!

Putovanje zrakoplovom je izvrsna prilika da si posvetimo malo vremena. Osim čitanja knjiga, gledanja filmova možemo i meditirati. Air France svojim putnicima omogućuje otkriti prednosti meditacije uz vođeni program meditacije, koji je također dostupan u aplikaciji Air France Play. Na dugim putovanjima, putnici mogu birati između raznih vođenih meditacija koje se temelje na načelu znatiželje: Što znači biti "ovdje i sada"?, Budite svjesni i prihvatite sadašnji trenutak je posebna vođena meditacija Radoznalost namijenjena djeci.

 

Zdravi obrok i u zrakoplovu

Za dobar osjećaj je potrebno hraniti se zdravo i vježbati. S obzirom da se u zrakoplovu ne možete kretati, barem se možete pobrinuti da jedete zdravo.  Od 1. travnja ove godine, Air France svojim putnicima u prekooceanskim letovima nudi mogućnost izbora zdravog, uravnoteženog jelovnika sastavljenog od predjela, glavnih jela, sira i slastica. Jelovnik će mijenjati dva puta godišnje – zamjenjivat će ga za sezonu jesen-zimu i u proljeće za sezonu ljeto jesen. 


 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr