22.5.2019. 14:45:00   
8 TAM TAM Music Festival od 21.-28. srpnja 2019, Sućuraj, otok Hvar

Drugačiji, neobičan i posvećen očuvanju svog jedinstvenog identiteta, osmi Tam Tam Music Festival bit će održan u malome mjestu Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara od 21. do 28. sprnja 2019. godine. Tijekom proteklih godina TAM TAM Music Festival je izrastao od druženja glazbenika do događaja koji ima ugled kao jedan od najboljih malih festivala u regiji, a otok Hvar krajem srpnja postaje domaćin ljubiteljima nezavisne regionalne glazbe.

Ove godine nastupit će više od petnaest izvođača, kako na glavnom dijelu programa koji se dva dana održava na nogometnom igralištu i na kojem će publika moći uživati u nastupima legendarnih Trobecove krušnih peći, nezaobilaznog Repetitora ili lokalne snage Rolo, tako i u sklopu programa u festivalskom kampu, za koji su nastup već potvrdili iz Onaj Dječak, Mary May i začudna Pi. 

Bogati popratni program uključuje i akustične nastupe, performanse, izložbe, satove joge vrsnih voditeljica i nezaobilazno izležavanje na plaži ili pod borovima u kampu.

Ovo je osma godina TAM TAMa, festivala kojeg osobito voli domaća publika, a posljednjih godina broj gostiju iz inozemstva raste i stvara ugodno ozračje različitosti, novosti i začudnosti u kojoj se svi zajedno po pristanku trajekta i stupanjem na tlo otoka napokon osjećaju kao kod kuće, čemu dakako doprinose i topli gostoljubivi mještani Sućurja.

Promotivna cijena za osmodnevno uživanje je samo 400 kuna. U kampu će biti dostupna besplatna pitka voda, osvježavajući tuševi, zahodi i struja, ali i hlad, čisto more i raspjevani cvrčci. I odlična ekipa. 

 

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr