17.7.2019. 22:07:00   
Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja u Zagrebu i Dubrovniku

Zrakoplovna tvrtka Emirates traži ljude koji se žele priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja te organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja" u Zagrebu i Dubrovniku. Prvi će biti održan u ponedjeljak, 22. srpnja, točno u 9 sati u hotelu Westin Zagreb (Izidora Kršnjavog 1), a drugi će biti održan u srijedu, 24. srpnja, točno u 9 sati u hotelu Hilton Imperial u Dubrovniku (Marijana Blažića 2).

U Emiratesu je trenutno zaposleno više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje brine o putnicima na njihovim letovima. Hrvatice Ivana Trojanović Sopić i Anamarija Vučičević otkrile su koliko odredišta posjete mjesečno. „Sretna sam što mogu reći da sam prošli mjesec posjetila osam različitih država. Neke od njih bile su Tajland, Kina, Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Italija", izjavila je Ivana. Anamarija je dodala: „Prošlog sam mjeseca posjetila sedam različitih odredišta na trima različitim kontinentima."

Nova mjesta su otvorena za žene i muškarce. Zainteresirani kandidati trebaju doći s novijim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obvezno, kandidatima se preporuča da ispune online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group careers prije dolaska na „Dan otvorenih vrata". Više informacija i detalja o selekcijskom postupku može se naći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

 

Niz je uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi se natjecali za navedena zanimanja, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja tvrtki i obvezan najmanji doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na izboru morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o vremenu i mjestu održavanja dodatnog odabira.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u zrakoplovnoj tvrtki Emirates dobivaju cjelovit „paket" koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i zubarsko osiguranje te posebne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tijekom boravka u Dubaiju. Paket također uključuje privlačne povlastice za putovanja diljem Emiratesove svjetske mreže odredišta, a na njih imaju pravo i članovi obitelji te prijatelji zaposlenika.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr