27.8.2019. 0:17:00   
Novotel Almaty City Center Hotel**** (Almaty, Kazahstan)

Novotel Almaty City Center Hotel (Almaty, Kazahstan)****

 

Kada se uđe u bilo koji Novotel hotel dobije se očekivana usluga, neovisno u kojoj državi se nalazi. Niti ovaj nije iznimka, a uobičajen dobar smještaj unutar grada pridonio je jedinstvenom doživljaju vožnje žičarom, smještenom tik uz hotel, na brdo Kok Tobe i uživanju u dobrim restoranima nedaleko hotela.

 

Izgled i sadržaji hotela

Riječ je o tzv. dizajnerskom hotelu skandinavskog, ali toplog, načina uređenja. Odmah na ulazu se nalazi recepcija s vrlo ljubaznim i informiranim osobljem, a nasuprot nje je bar. Iza bara se nalazi restoran koji služi i za posluživanje zajutarka.

Na putu do dizala prolazi se kraj male dječje igraonice (odlična ideja!), a u nastavku je wellness centar.

 

Hotelske sobe

Hotelske sobe su očekivane veličine za dvokrevetnu sobu u hotelu sa četiri zvjezdice iako koji četvorni metar više ne bi štetio, kreveti i jastuci su vrlo udobni. Namještaj je kvalitetan i funkcionalan i rasvjeta dobra.

Gostima su u sobi na raspolaganju kozmetički pribor, papuče, sredstva za čišćenje obuće, mini bar, kuhalo za kavu i čaj s kavom, čajem, šećerom i sladilom i sef. Nažalost nema glačala i daske za glačanje!

Vrlo čiste i dobro održavane hotelske sobe.

 

Kupaonica u hotelskoj sobi

Kupaonica je dovoljno prostrana sa svim pripadajućim kozmetičkim pripravcima i dovoljno ručnika. U njoj je kada. Nažalost nema četkice i paste za zube!

 

Usluga pranja i glačanja

Vrlo kvalitetna usluga pranja i glačanja odjeće.

 

Zajutrak

Odlična ponuda voća, hrane i kolača. Veliki izbor kruha i peciva. Kuhar osobno priprema jela s jajima.

Veliki nedostatak je što kuhar koristi i razlivena jaja koja bi trebalo odmah baciti! 

 

Wi-Fi

U cijelom hotelu je odličan brzi internet.


Opća ocjena

Novotel Almaty City Center Hotel zaslužuje četiri zvjezdice.

Nedostaci su: korištenje razlivenih jaja za pripremu jela s njima, nedostatak četkice i paste za zube u kupaonici, te nedostatak daske za glačanje i glačala u hotelskoj sobi što bi trebao biti standard za hotel sa četiri zvjezdice!

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr