24.9.2019. 16:26:00   
Marriott će dovesti brand Ritz-Carlton u Crnu Goru

Očekuje se da će se Ritz-Carlton Montenegro sa 120 soba biti otvoren 2024. godine, dok bi se prva faza gradnje hotela Ritz-Carlton Residences Montenegro trebala krenuti 2023., a završetak se očekuje 2028. godine.

Ritz-Carlton Residences Montenegro će biti smješten na zapadnom vrhu poluotoka Luštica, oko 30 minuta od zračne luke Tivat koja trenutno ima izravne sezonske letove Easyjetom iz Gatwicka i Manchestera, a sezonske usluge ima i Montenegro Airlines iz Gatwicka. Od Međunarodne zračne luke Dubrovnik udaljen je oko dva sata vožnje.

Sadržaji hotelskog naselja Ritz-Carlton Residences Montenegro će uključivati ​​privatno pristanište, tri restorana, bar na plaži, zatvoreni i vanjski bazeni, spa centar i prostoriju za fitness, kao i „velike otvorene prostore za događanja", a bit će dio mješovite ponude koja uključuju jaht klub, vile, vrtovi i uvala na plaži.

Marriott trenutno upravlja samo s jednim hotelom u toj državi - hotelom Sheraton Kolašin s četiri zvjezdice na sjeveru Crne Gore, a Hilton je otvorio 2016. godine svoj prvi hotel u glavnom gradu Crne Gore pod nazivom Hilton Podgorica.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr