18.10.2019. 10:45:00   
Stipendije za zanimanja: kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist

Valamarov sektor ljudskih potencijala nastavlja višegodišnju praksu stipendiranja učenika te je nedavno predstavio program stipendiranja za školsku godinu 2019./2020. za turističko-ugostiteljska zanimanja. U osam škola diljem Hrvatske učenicima i njihovim roditeljima prikazane su brojne prednosti programa stipendiranja kod vrhusnkog poslodavca u turizmu i sedmog najpoželjnijeg u Hrvatskoj. Završilo je velikim zanimanjem učenika i njihovih roditelja za podnošenje prijava kako bi osigurali stipendije, a potom i privlačno napredovanje u Valamaru.

Valamar učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi privlačan program stipendiranja u vrijednosti od 1.200 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja. 

Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz suradnju s Ministarstvom turizma, a obveza svih stipendista jest redovito pohađanje nastave i redoviti upis u školsku godinu i maturiranje u roku. U jednom od 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta učenici imaju priliku steći radno iskustvo, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Osim toga, Valamar svojim stipendistima koji dolaze iz drugih mjesta osigurava smještaj i tople obroke.

Valamar je tvrtka koja daje najviše stipendija, a ove godine u svojim hotelima i ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljava 7.000 ljudi.

 

Svi učenici koje zanima stipendija u Valamaru mogu se prijaviti putem online obrasca na:

https://www.dobarposaouvalamaru.com

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr