25.12.2019. 10:18:00   
Radisson Blu Hotel Kaliningrad**** (Kalinjingrad, Rusija)

Zoološki vrt, prostor uz recepciju, zajutrak


Radisson Blu Hotel Kaliningrad**** smješten je u središtu Kalinjingrada nedaleko pravoslavne katedrale u kojoj je dozvoljen odlazak na zvonik, a uz malo sreće će vam dozovliti i da zvonite, zanimljive tržnice zbog prodavačica i prodavača - predstavnika mnogobrojnih naroda Rusije, zoološkog vrta kojeg treba posjetiti te povijesnih znamenitosti.


Izgled i sadržaji hotela

Hotel je suvremena građevina i jednako tako uređen, te dobro održavan. Dovoljno je mjesta na parkiralištu i u garaži. Gostima je u sobi na raspolaganju i besplatna boca vode. Cijeli hotel odaje ugodan osjećaj prostranosti.

 

Hotelske sobe

Hotelske sobe su prostrane i potpuno opremljene, a odlikuju ih posebno kvalitetni jastuci.

 

Kupaonica u hotelskoj sobi

Kupaonica je prostrana s pripadajućim kozmetičkim pripravcima.

 

Usluga pranja i glačanja

U hotelu nude kvalitetnu usluga pranja i glačanja odjeće. 

 

Zajutrak

Izbor jela i pića za zajutrak je vrlo dobar. Osoblje je posebno uslužno.

 

Wi-Fi

Wi-Fi je vrlo dobar.

 

Opća ocjena

Jedan od boljih Radisson Blu hotela koji odlikuju posebno ljubazno osoblje, uređenost, čistoća dobar zajutrak i odličan položaj u središtu grada. Riječ je o najboljem hotelu u Kaliningradu. 

Posebno bih istaknuo kako sam nakon zajutarka zaboravio torbicu s novcem i dokumentima i to primijetio tek nakon dva i pol sata. Vraćajući se u salu za doručak uočio sam nasmiješenu konobaricu koja mi je prilazila s torbicom i riječima: "Bez brige, danas niste jedini!". Čarobno, zar ne?

 

Hotelu dajem 4,5 zvjezdice.

 

Copyright (c) Turistplus
www.turistplus.hr